lauantai 20. maaliskuuta 2010

Susipoikia kynttilänvalossa

Suklaamarengin ihanan kynttiläasetelman innoittamana pengoin kaappeja minäkin, tosin laihanlaisella menestyksellä. Kuka ryökäle on poltellut kaikki vaaleankeltaiset ja limenvihreät kynttilät? Varaston täydennys näin pääsiäisen alla lienee paikallaan.

Illalla kynttilöitä poltellaan Susipoikaelokuvan (aka The Twilight Saga: New Moon) aikana. Susipojilla ja maailman parhaan naapurin seuralla lienee parantava vaikutus ja toivonkin leffaillan toimivan katalyyttina antibioottikuurille. Pitkittynyt poskiontelotulehdus on ollut uskollisena ystävänäni jo kolmen viikon ajan, ja kärsivällisyys alkaa hiljalleen olla lopussa. Toivon ihmissusien pelottavan subakuutin sinuiitin siinä määrin tiehensä, että punkteeraamiselta säästytään. Viikonlopun teemana on, paitsi tuo tänään ilmestyvän Uusikuun edessä kuolaaminen, myös lepo ja lötköily, sillä touhulla ja töhöytyksellä ei tämä tauti näyttänyt parantuvan.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

lauantai 13. maaliskuuta 2010

Seipäitä suihkuhuoneessa


Viime juhannuksena löysin eräänkin maatalon navetan ylisiltä useamman kuution ihania, aikaanähneitä heinäseipäitä. Nikkaroitsin hätäpäissäni siltä istumalta seipäistä sisustustikkaat, joille ei kuitenkaan löytynyt oikein sopivaa nurkkaa kotosalla. Siirsin tikkaat kokeeksi kylppäriin palvelemaan pyyhetelineen virkaa, ja hyvin tuntuvat toimivan. Juuri tuohon kulmaan kylpyhuonetta ei suihkuvesi pääse, vaikka reilumminkin roiskisi - siitäkin huolimatta, että remonttiryhmä rämä on tehnyt kylppärin lattian kallistukset päin prinkkalaa - joten näin käsittelemättäkin tikkaat ovat suhteellisen turvassa kylpijöiltä.

Kuvien pyyhkeet tarjosi muuten Ellos, huikeaan euron pakettihintaan. Ovat kestäneet pesussa hyvänä, joten takuulla hintansa väärtit kaupanpäälliset.

perjantai 12. maaliskuuta 2010

Kotimaista käsityötä

Taloutemme pienelle keisarinnalle saapui tänään postin matkassa arvoisensa uudet vaatteet:



Tyttövärinen, timanttinen ihanuus tilattiin satulaseppä Satu Ritarilta Jalasjärveltä. Vermeet valmistettiin Nanalle mittatilaustyönä, ja lopputulema oli jopa ihanampi kuin ikinä uskalsin odottaa. Näitä joka kauden trendiväreissä!

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Pehmolelukuulutus!

Halutaan ostaa osapuilleen kuutio ehjiä pehmoleluja edullisesti. Arvatkaa kelle?

Noudetaan pk-seudulla mieluiten jo eilen.

Tarjoukset kommentteihin nyt tai viimeistään heti.

lauantai 6. maaliskuuta 2010

Nana

Frans-hoitolainen ei viipyillyt meillä kovinkaan kauan, vaan löysi sopivamman lauman viiden koiran ja kahden kissan kaverina. Tämä sen sijaan on tullut jäädäkseen.



Niin ikään espanjalainen Nana on vuodenikäinen podenco-ratonerosekoitus. Hontelonoloinen tyttönen on iloisin koira ikinä. Kuvissa Nana on asustellut meillä tunnin verran. Eikö näytäkin siltä, että olisi ollut ikänsä?

p.s. Rakkaat terveiset ei-niin-koirarakkaalle äidilleni! Toivottavasti tulet vielä kylään ;)

torstai 4. maaliskuuta 2010

Karkkivärejä Huutikseen



Elämä on ollut antibioottien ja Huuto.netin täyteistä viime päivät. Siirryin hetkeksi välikausivaatteista kodintekstiileihin. Jokohan sitä viikonloppuna pääsisi ihmisten ilmoille komeroita penkomasta ja sukkalaatikkoja järjestelmästä?

tiistai 2. maaliskuuta 2010

Tankki täyteen ja nurkat tyhjiksi



Tänään tyhjensin huutikseen kirjahyllyä. Sama meno jatkuu lastenvaatteiden, veskojen, kodin rekvisiitan, aikuisten vaatteiden ja kaikenlaisen asusteen muodossa vielä piiiiiitkään.

Markettipilkkuja

Viime viikonloppuna sää enteili jo kevään loskasotaa, joten ruokaostoksilla muistui helposti mieleen tenavan pieneksi jääneet kuratamineet ja kumpparit. Tällaiset karvavuoratut, iloisenväriset pilkut tarttuivat Rukkan tummansinisten asusteiden kaveriksi Prismasta hyvin huokeaan hintaan, ihan siltä varalta, että kevääseen mahtuu muutakin kuin auringonpaistetta ja ruohotupsuja. Olin ajatellut ostaa sellaiset korviin asti ulottuvat kahluusaappaat päiväkodin mutapihakäyttöön, mutta harmikseni niitä ei myytykään lasten kooissa.



Olen parasta aikaa viikon sairaslomalla nuhan takia. Nuhan, joka mutatoitui poskiontelo- ja korvatulehdukseksi, mutta kuitenkin. Pää tuntuu olevan täynnä sanonko mitä. Jos ei olo pian helpota, olen varma, että pääni räjähtää, ja se ei tule olemaan kaunis näky.