lauantai 22. elokuuta 2009

YökyläAnnoin kanssablogistille "toisenlaisen synttärilahjan" (eikä se tällä kertaa liity lainkaan kirkon ulkomaanapuun, vaan pikemminkin monikkoperheiden kotimaanapuun) ja otin Tuusiksen laumasta kaksi suosikkityttöäni tenavan seuraksi yökyläilemään. Yökyläilyn saldona on pellillinen paistettua (ja syötyä!) pannaria, yksi katsottu Peter Pan, puoliksi katsottu Jali ja suklaatehdas, puoli kiloa hiekkaa lattialla Jossun mekontaskusta, yksi rotanpurema ja noin kuusitoista pyyntöä siitä että Juli saisi jäädä vielä toiseksi yöksi. Anytime!

p.s. pitää selitellä yläkuvan vaatteita, kun Tuusis kuitenkin bloggauksen luettuaan kyseenalaista kovaäänisesti, miksi Jossulla on Kappiksen autopaita ja Julilla Lindexin autopyjama. Teimme muutamia sotkuja pikkukokkikoulussamme ja kylvimme vahingossa yöpuku päällä. Lupaan, etten ikinä enää julkaise tyttölapsista kuvia näin epäsopivissa kuteissa :D

2 kommenttia:

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

okei, selitys hyväksytty ;) tosin epäilen että mustavalkokuva oli selvä harhautus :D KIITOS PALJON KULTASENI kun pidit mein riiviörinsessoja!

Mia kirjoitti...

Aivan ihana kuva!! :)
Meille olisi tuollainen "monikkoperheiden kotimaanapu" tarpeen väillä kanssa, no onneksi on mummot ja ukki. ;)