torstai 10. syyskuuta 2009

Lime

Päivitys pitkäaikaissairaiden Pakkalan yksiköstä, hyvää iltaa. Olen paitsi saanut jonkinsortin ikuisuuslentsun, myös mitä todennäköisimmin onnistunut tartuttamaan sitä puhelimen ja mesen välityksellä eri puolille Suomea; varsinainen tietokonevirus, siis. Tämä epäilys siis siitä, että samansorttisia oireita on alkanut ilmaantua ystäville, joita en nokakkain ole kuumepäissäni edes nähnyt, vaan hajatuksia on vaihdettu lankoja myöten. Mitähän ne epidemologit tähän toteaa?

Asiaan. Minulla on nyt reilun viikon verran aikaa saattaa keittiön pöytä uuteen uskoon. Olen venyttänyt, venyttänyt ja vielä kerran venyttänyt tätä projektia - tämä on kaikkien "pitäisi"-projektien äiti. Sovin itseni kanssa takarajan pöydän fiksaamiselle, ja fiksaan sen sitten vaikka pää kainalossa. Pöydästä tulee valkoinen, en ole enää vuoteen jaksanut katsella tätä nykyistä väriä, sillä se on hivenen ärjy:
Olipa kerrassaan hieno idea maalata pirttipöydän kokoinen huonekalu limeksi ja istuttaa se keskelle tupakeittiötä. Not. Aamuisin ennen ensimmäistä aamukahvimukillista pöytä aiheuttaa lähinnä migreeninomaista päänsärkyä. Muuten pöytä on mainio vanha kunnon pirttipöytä, enkä varmasti luovu siitä ikinä. Väriä se tosin saattaa muutaman kerran vielä elinikänsä aikana vaihtaa ;) Niin ja nuo pillerit pöydällä? Eivätpäs olekaan äidin ottamatta jääneet aamulääkkeet, vaan meidän suosikkipurkkaa.


Ei kommentteja: