tiistai 22. syyskuuta 2009

Paljous=vähyys (haaste)

Jarna heitti eilen haasteen lastenvaateblogisteille. Vaikken ensisijaisesti itseäni tähän kastiin luekaan, tartuin haasteeseen. Meillä on näennäisesti jonkin verran sortimenttia tenavan kaapissa, muttei mitään kivaa :D Äidin kaapeissa on täysin sama ongelma ;)

Ensimmäisessä kuvassa muutama ulkovaate kaappia täyttämässä. Tässä noin 30% tenavan syksyn ja talven ulkovaatteista, loput toisessa kaapissa piilossa sekä eteisessä käytössä.

Pitkä- ja lyhythihaisia paitoja, kauluspaitoja ja neuleita, huppareita, slipareita.

Pitkä- ja lyhythihaisia paitoja, pitkähihaiset kahdessa pinkassa.

Housuja. Yhdessä pinossa päiväkodissa ja kotona sisällä käytettävät velourit ja froteet, keskimmäisessä pinossa kehnommat ulkohousut päikyn ja kodin pihalle, oikeassa reunassa hitusenkin siistimmät farkut ja sammarit.

Kahdessa monitoimikorissa piripintaan sukat ja kalsarit. Yöpaidat ja pitkät kalsarit on vielä talviteloilla toisessa kaapissa, yökkäreitä kun ei meidän kuumaverikkö juuri käytä (silti niitäkin on jokusen kahdeksan settiä.... kiitos lähinnä Tuusiksen vaatelahjoitusten :D).

Vaatteet eivät valitettavasti ole niin yhteensopivia kuin minä soisin niiden olevan. Olisi ihanaa, kun vaatekaapin värimaailma olisi yhtenäinen ja kaikki sopisi kaiken kanssa. Ehkä aloitan tämän muutostyön omasta vaatekaapistani, sinne kun tulee äärimmäisen harvoin tarvetta heräteostaa esimerkiksi Cars-leffapaitoja kenenkään niitä Henkkamaukalla mankuessa. Tenavan vaatekaapissa on hälyttävän paljon oranssia ja ruskeaa, ottaen huomioon, että melkein inhoan kumpaakin väriä :D

5 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Löytyy tuota vaatetta teiltäkin! :) Kehtaankohan edes tarttua tähän haasteeseen, kun meillä on vaatetta niin VÄHÄN! :D

Katja kirjoitti...

Ihanat pinot. Samasta yhteensopivuudesta haaveilen minäkin!

-J- kirjoitti...

Henna, minä esittelisin kuvin mieluummin täydellisesti matsaavia, pienempiä pinoja täynnä vaatteita, joista todella pidän, kuin näitä sekavärisiä korkeampia kasoja ;)

Katja: joka kerta, kun tuntuu, että tenava on kasvanut ulos tietystä koosta, suunnittelen, että NYT meille tulee vain sen ja sen värisiä releitä. Mutta ei. Niin ne hiipivät, ilmeisesti itsekseen ja yöaikaan, nämä epäsopivat retongit, tuonne kaappiin :D Periaatteessa, kun kuitenkin opiskelija olen, en kieltäydy vaatelahjoituksista, välttäväthän ne ei-niin-miun-mielen-mukaiset kuteet ainakin päiväkodissa, jos kotona sitten haluaa niitä lemppareita käyttää.

Mia kirjoitti...

Meinasinkin kysyä jo eilen tuosta potkulautakuvasta, että mites pojalla on ruskeeta ja oranssia. ;D
Niin ja hei se Po.Pin ruututakkihan on ruskea/oranssi. Heh! ;D
No mut joo vitsi. Meillähän oli tummansinistä yhdessä vaiheessa aika paljon, mutta menin ja karsin kaikki pois kun en voi sietää juuri ollenkaan sitä väriä.

-J- kirjoitti...

Mia: joo no potkulautakuvassa rynytään juurikin niillä kierrätysvaatteilla ;)

Meillä on vaatepuolella vähän sellainen sini-valkoinen kausi meneillään. Eiköhän sekin jo kohta vaihdu johonkin myrkynvihreä-fuksiaan :D