tiistai 13. lokakuuta 2009

Kolttuprobleema

Ugh. Olen tänään sovittanut... hetkinen... tusinan plus yksi - kotoisammin 13 - erilaista talvitakkia. Yksi oli liian suuri, toinen liian pieni, yksi näytti pehmustetulta perunasäkiltä, toinen oli liian vihreä, kolmas liian sininen, tusinassa oli liian lyhyet hihat ja siinä, missä hihat olivat sopivat, sopisin korkeintaan Amnestyn feissariksi (ja sitäkin vain, jos rastoitan ja värjään hiukset ensin). Oikeaa mittaa (eli sellaista, jota sopii käyttää mekkosten ja leggareiden kanssa ilman että ahteri kylmettyy) ei tuntunut löytyvän mistään mallista. Yhdessäkään takissa ei ollut minkäänlaista ideaa eikä istuvuutta, vaikka hintaa jokaisessa löytyi melkein yli omien tarpeiden. Ilmeisesti viiletän viilenevässä ilmassa kesävaatteissa hamaan paleltumiseen saakka.

Äitini löysi toiselta puolen Suomea ihanaisen turkoosin toppailmestyksen, johon satsaan kaiken toivoni. Sunnuntai-ilta kertoo sitten, kannattiko, kun takki kulkeutuu äitini matkassa tänne meille.
Sain veljeni vaimolta tämänvuotisen Roosan Nauhan, jonka kiinnitin syystakkini - kuinkas muutenkaan - rintapieleen (nauha on muuten roosa, vaikka kuvassa kivasti valkoisenoloinen). Tuin tänään lokakuista kampanjaa myös ostamalla Lindexiltä Me Naiset -lehden alehintaan, siitäkin vissiin jotakin meni possunpunaiseen keräykseen.

Ei kommentteja: