sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Mintunvärinen sunnuntai

Tavoilleni uskollisena olin tänään Myyrmäkihallilla. Tänään oli ilmeisesti jonkin sortin mintunvihreä teemapäivä, jonka tosin huomasin vasta purkaessani nyssäköitä kotosalla. Matkaan lähti muun muassa Arabian tasseja 20snt, ihanainen pöytäliina 2eur, pahviset laatikostot askartelu- ja ompelukamoille 50snt, lasipurkit pitsikoristein 2eur, paksu päiväpeite soffalle 2eur ja villasukat 30snt. Tenavallekin tein tarpeellisia vaatelöytöjä, joihin palaan myöhemmin - äkillisen siivouspuuskan saaneena lykkäsin jo enimmät pesuun. Käyttörahaksi olin varannut 22 euroa ja pennit päälle, ja toin melkein kolme euroa vielä takaisin kotiin, hyvä minä.

Myrtsissä treffasin myös Tuusiksen ja Termiittien äidin. Siinä kun kyynärpäätaktiikasta ja kirppishallin kiertämisestä väsyneenä nautimme sunnuntaipäivän terveyspommia Mäkkärissä, tuli meitä morjestamaan iloinen blogien lukija. Olipa hauska törmäys! Kiitokset lukijalle myös, piristit meidän kaikkien päivää!

3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Hauskoja löytöjä!!! :D

poikien äiti kirjoitti...

voi mitä löytöjä, kiva nähdä kuvin! ja niin halvalla :o) mun saldo oli siis lopulta 21eur, kun kotona purin kassin, mutta huomattavasti vähemmän tavaraa ;o) nyt kiireellä yritän lyhentää työlistaa ennenkuin miesväki kotiutuu, ihan nopeasti kahvin verran vain tässä koneen äärellä. kiitos seurasta!

-J- kirjoitti...

Niinno emmä tiedä onko se tavaran määrä se itseisarvo, meillä ei kuitenkaan ollut kenkiä tms. tuolla joukossa... mutta ihan tyytyväinen olen hinta-laatu-määräsuhteeseen ;) Elämäni ensimmäinen pöytäliinakin! :D