keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Raidallinen tenava

Meiltä uupui - tattadaa! - pipoja (onko "pipo" tai "asuste" muuten tästä lähin jonkin sortin kirosana täällä blogimaailmassa? :D). Lähinnä siis uupui tummansininen myssykkä, kun nyt kuitenkin tenavan syyspuvut ovat sinisiä, tikkitakki on sininen, farkkurotsi on sininen... Raitapipo jokatalvisia luottiksia H&M:lta, samoin samankuosinen kaulaliina. Lindexin alerekistä puolella hintaa päheä traktoripaita, samoissa sävyissä. Paita on jo kokoa 122, mutta hieman pitkiä hihoja lukuun ottamatta menisi jo käytössä hyvin, tenava kun viihtyy aavistuksen väljissä tamineissa. Tenava on nyt tyystin raidoitettu; ja ilmeisen onnellinen siitä!

7 kommenttia:

Reettamon kirjoitti...

Ihana raitapoju. Minulla on ollut pieni tummansinisen vastainen kamppis tuolle pojalle, mutta kas vaan ihan mukavaltahan tuo raidallinen sinisyys näyttää teidän muksun päällä. Ehkä nmeillekin seuraavaksi jotain tummansinistä!

-J- kirjoitti...

Mullakin oli ennen erittäin vahva tummansinisen vastainen kamppis - tai oikeastaan joka sinisen sävyn vastainen kamppis. Nyt on joku sinihysteria sen tilalla :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Hellunen raitavaatetus! :)

Käväiseppäs blogissani! ;)

jarna kirjoitti...

Meillekin on löytänyt muutama ASUSTE viime aikoina0)))

Katja kirjoitti...

Veikeä kuva :)
Mää tykkään raidoista, vaatekaapista sen sitten huomaa.

Aamunkukka kirjoitti...

Mikä Söpis-Aivan mielettömän hyvä otos.
Ja kyllä näyttääkin seilori-raidat hyvältä!

Ida-Antonia kirjoitti...

Aivan ihana kuva, väkisinkin vetää suun hymyyn :)