perjantai 16. lokakuuta 2009

Saanko esitellä

Saanen teille nyt virallisesti esitellä kirja- ja kangaskaappini. Alunalkaen kaappi oli aavistuksen punertava, lakattu, koivupuuta ja etten sanoisi aika tylsä. Lakkaus oli hilseilevä ja pinta saanut matkan varrella naarmua enemmän ja vähemmän strategisiin paikkoihin. Kaapin pinta vaatikin vain hipaisun hiekkapaperilla, kun jo lakkaus karisi. Kolme kerrosta vaalean aquan väristä Sadolinin Sadotex Aquaa muutti kaapin ilmeen tyystin. Vesiohenteinen maali kuivui puolessa vuorokaudessa käsittelykuivaksi, eikä kaapin työstämiseen kokonaisuudessaan mennyt kuin muutamia tunteja parina peräkkäisenä päivänä. Kyllä kannatti! Sisälle jo kesällä kiinnitetyt turkoosi-valkoruudulliset hyllymuovit sopivat passelisti kaapin ulkopintaan värinvaihdoksenkin jälkeen.

Kuvan maatuska-kirjatuet olivat matkalla meillepäin jo ennen kuin päätin kaapin värin. Miten sopivatkaan kuin nyrkki silmään! Saattaapa hyvin olla, että pian lähestyvän kymmenen tuhannen kurkkauksen johdosta järjestettävän lukija-arvonnan palkintona on juuri samanmoinen, pränikkä pari samanmoisia maatuskoita - ellen keksi jotain kivempaa.

8 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Oi joi, on kyllä minun makuuni tämä kaappi. Maalilla saa ihmeitä aikaiseksi. Arvontavoitosta sanoisin, että älä keksi mitään parempaa :)

Vekarus kirjoitti...

Ihana kaappi ja ihana kirjatuki!

Aamunkukka kirjoitti...

Kaunista, niin kaunista taas.
Kyllä tällaisissa maisemissa kelpaa kirjoja säilyttää;-)
Oi, noita maatuskoita! Saako jo HETI osallistua arvontaan?!?!

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi miten ihana!!!! :)

-J- kirjoitti...

Aamunkukka: jos muutaman päivän maltat, julistan arvonnan alkaneeksi sitten kun laskuriin tärähtää 10 000 kurkkausta :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihanan värinen kaappi :)

Jaana kirjoitti...

Tuommoisen kaapin saa samantien arpoa tännepäin :D Aivan mahtavan ihana!

Mia kirjoitti...

Vau mikä kaappi ja tuo maatuska tuki on niin huippu! :o)