maanantai 5. lokakuuta 2009

Support our troops!

23 kommenttia:

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

Voi kauhistuksen kanahäkit sentään! ja vielä pojalla, nyt sie oot ihan kauhee ja maapallo menee pilalle, tajuuthan sie?

ja miehän oon ihan asusteeton ja miun lapset! =)

eikai, noi ihanuudet tulee sitten perintönä Jonelle ;) kierrätys kunniaan!

-J- kirjoitti...

Joo, nymmää kyllä palan ikuisessa helevetin tulessa. Onneksi mulla on siellä mitä ilmeisemmin seuraa :D Otanko vielä huiveista, kaulureista, hanskoista, lapasista, rukkasista ja muista sätöksistä yhteispotretin, ihan kiusallani?

p.s. Niitä on 32. Olisi 33, jos Tuusis muistaisi, mihin se pisti meidän uuden, ihanan limenvihreän neulepipon.

Helmi kirjoitti...

Hieno kuva.:)

Mutta eikö noita nyt ole hieman liikaa.;)

-J- kirjoitti...

Oijjoi Helmi, hädin tuskin tarpeeksi! Po.Pin ruututakin kanssa joutuu melkein paljain päin kulkemaan, kun ei ole sopivan väristä.

Helmi kirjoitti...

Voi kamalaa!!;)

Katja kirjoitti...

Pitääkös tässä nyt olla sitten se kateellinen? Eihän nyt meidän lapsilla vaan, tuollaista määrää. No ihan oikeesti jos kaikki kaivelis niin kyllä niitä pipoja ja muita olis varmaan se kaksinumeroinen luku. Mun puolesta saa ollakin :D

poikien äiti kirjoitti...

hae nyt kiireellä se beige pipo anttilasta! se on kyllä 4,95, mutta tingit sitten jostain muusta ;o)

joo, eiköhän me niillä samoilla tulilla tavata (ja toivottavasti jo aikaisemminkin :o)

Mia kirjoitti...

Voi herranjestas sentään ja vielä kehtaat tänne ihmisten ilmoille tulla kuvia laittamaan!
Taitaa olla jonkunlaista tarvetta leveillä! HAHAA ;D

Ja niistä kaikenmaailman hanskoista ja rukkasista kanssa kuvia kehiin, saadaan sitten kauhistella oikein urakalla! ;P

-J- kirjoitti...

Katja: toki pitää, ethän sää voi itsees naiseks sanoa jossei kateuden pisto jo rinnassa ahdista XD

Poikien äiti: emmä kato voi. Kahden euron pipo on ilmeisesti yleisesti hyväksyttävää, mutta 4,95 on kerta kaikkiaan liikaa. Tosin mä saan asteen verran armahdusta kun tuolla on hintalapun mukaan yksi Henkkarin euron alepipokin joukossa. Mutta eikös 20,- oo aika sama kuin 2,-?

Mia: eikun mää haastan teidät tekemään tän saman. Pienin askelin... Maailma ei ole vielä valmis meidän kaikkien rukkasille :D

anana kirjoitti...

Awwww, kaunis kuva ja kuvaajan asenne kohdillaan. Pelastit päiväni ;)
Ihanaa että on sinunkaltaisiasi ihmisiä, kuin myös muiden kommentin jättäneiden. Huippusakin kanssa manalaan ollaan menossa :)

Henna kirjoitti...

Ootko varma, ettet täytä mitään tyhjiötä elämässäsi, kun tämmöisiä vaatekasoja viitsit järjestellä, kuvata ja vielä näistä jotain kirjoittaakin? ;) Pitäisköhän susta olla huolissaan? :D

-J- kirjoitti...

Henna: varmasti, ja sekin aika, mitä kuvan ottoon ja lataamisen meni (saatika sitten siihen, että piti ensin paniikissa juosta ympäri kaupunkeja ostamassa näitä pipoja vain sitä varten, että saa niistä blogata) oli tietysti suoraan pois tenavalta. Tenava toki nukkui, mutta eihän sitä lasketa.

Anana: kiitos visuaalisesti silmää hivelevästä blogista ja sujuvasta kynänkäyttelystä. Tunnelmakuviasi on mukava ihastella ja lueskella, toivottavasti näemme niitä samaan tyyliin myös jatkossa. Tämä bloggaus olkoon kunnianosoituksena sulle ja kaikille niille neljällekymmenelle kohupipolle XD

Jasupo kirjoitti...

Voi että sun kanssasi. Olen sanaton ja hyvin huvittunut. Ja liian kipeä keksiäkseni mitään nokkelaa, joten tällainen tylsä kommentti näiden muiden hauskojen joukossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kohu onkin päivän etuliite :)!

Aivan sama onko se kohuMatti tai kohupipo! Kohunsa kullakin, varsinkin avmammalla!

Kohupipo päässä, kohumatti kukkarossa ;)!

Tanja

Ida-Antonia kirjoitti...

-J- :n viimeiseisen kommentin jälkeen ei jää paljon sanottavaa... aamen! :))

Tiina kirjoitti...

You go girl ;D

Olisikin ollut hyvä maanantaihaaste;kaikki olisi kuvanneet pipo- ja hanskavuoria AV:n iloksi.

-J- kirjoitti...

Tiina: no mää sitä vienosti yritin, muttei ottanut tuulta alleen :D

tyttötiimi kirjoitti...

Hyvä haasteidea. Pitää sit kuvata sekä kevät, kesä, syksy että talvipipot.Mut sit pitää mennä varastosta hakeen noi talvipipot ja niitä on ainakin kolme pahvilaatikkoo. Ja täytyy kyl mennä pihalle asettelemaan niitä, koska olkkariin ne ei mitenkään mahdu.Mut sithän ne kastuu ja menee pilalle ja täytyy käydä hakemassa uudet. Saa taas shoppailla.Ihanaa.

Mitäs seuraavaks keksitään? Olisko sukkahousupostauksessa mitään järkee? Meil on kevyesti yli sadat.Mitenkään ei mahdu pitkät kalsarit ja leggarit sit samaan postaukseen , niistä tehdään siis omat.

Voi elämän kevät, en vaan pystyny enää pitään turpaani kiinni.Jos kaikki kengätkin asettelis niin montakohan kertaa niillä pääsisi talon ympäri ja huomenna hulluilta lisää. Ihan hulluja ne on.

-J- kirjoitti...

Tyttötiimi: tehdään sellanen tyhmyydenvastainen mielenosoitus ja solmitaan blogistien lasten leggarit ja sukkikset Hangosta Utsjoelle ulottuvaksi nauhaksi. Melkein saattas heittämällä riittää XD

Sanna kirjoitti...

Ihan mahtava vastaus :) Sinulla on asenne, rohkeus ja pelisilmä kaikki kohdillaan!

tyttötiimi kirjoitti...

-J- : toi on hyvä! Siinä näkis meinaan blogisukkikset ja leggarit kaikennäköisiä päivitteleviä mammoja matkan varella joka pitäjässä ja notkelmassa arvostelemassa. Mut ei ne mitään välittäis ne sukkikset kun ne vaan osoittais mieltään ja olis niin kovin tärkeenä menossaan.Kotona meil ois kaapit typötyhjänä mutta kiirettä pitäis kun tarvis kiireesti shopata uusia. Eihän sitä tiedä millon meidän vaatteet kotiin palais reissultaan kun niil ois niin tärkee tehtävä.

Katri kirjoitti...

Kyll sie kuule aika materialistinen olet. Ettei vaan ois mittään syndruumaa kun tuollein järjestelet ja viikkaat ja vielä kehtoot kuvata:)
Sun lapses voidaan kyllä noista myssyistä tunnistaa, etkö yhtään sitä ajattele?

Tää oli kyllä paras, ihana! Voitas tosiaan vaikka noista sukista aloittaa ketjun tekeminen. Mä voin heittää kasaan parit Gantin sukat, kun meillähän niitä kuulemma on pilvin pimein:)

Pelastit synkän ja sateisen päivän,KIITOS!

poikien äiti kirjoitti...

siis mä en ainakaan voi mihinkään pipo postukseen osallistua! kuopus hukkas kauppareissulla tänään yhden pipon enkä ole vielä ehtinyt hankkimaan uutta tilalle. ja se oli se ainoo kokomusta!