sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Sydämellistä sunnuntaita


Loppuviikosta posteljooni toi meille sydämellistä postia suoraan Pienen Linnun Puodista. Tämä oli jo toinen satsi sisustussydämiä, joita meille lyhyen ajan sisällä Pienen Linnun käsityöpajalta kotiutui, ja tuskin vielä viimeinen; ihan kuin muutama neliö kodista olisi vielä jäänyt sydämettömäksi. Yksi sydämistä löysi heti sijoituspaikan sohvankulmalta, kaksi muuta vielä odottelevat, josko pääsisivät tenavan huoneeseen - tai sitten kaappaan ne omaan makkariini tai jatkojalostan vaikkapa osaksi joulukranssia.


Tämän sydämellisen postauksen myötä toivotan kaikille levollista sunnuntaita ja mukavaa viikonalkua. Käväisemme Ruåtsin puolella kurkkimassa kirppiksiä ja jänskäämme, onko kunkku kotona linnassaan, ja palaamme kuvaterveisin viikon loppupuolella. Siinä vaiheessa - näin otaksun - on kymppitonnin arvonnan käynnistäminen myös ajankohtainen seikka. Joten maatuskafanit, olkaahan kuulolla!

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi miten ihana kuulla, että olet tyytyväinen. :) Kaunis tuo teidän sohva!!!!

Hauskaa Ruotsin-reissua - kateellisena täällä! ;)

Ida-Antonia kirjoitti...

Ihanan harmoniset kuvat ja kauniit sydämet tottakai.

Mukavaa reissua teille! Mielelläni kuulisin myös kokemuksia ja vinkkejä ruotsin kirppiksistä. Kerran ennalta suunnittelematta parilla kirppiksellä ruotsin puolella kävin ja niihin ei ainakaan toiste tarvitse sisään astua.

Milla Lappalainen kirjoitti...

HEI JEE! Kymppihän on takana jo reilulla kuudellakymmenellä! Ei tarvinnutkaan Ruotsin matkan yli tuota etappia odottaa :D Toivottavasti kunkku löytyy silti linnastaan :-)

Tarja kirjoitti...

Hei!
Saako udella mistä maatuskat kotoisin? Ystäväni on maatuskafani ja yritän jotain kivaa hänelle aina bongailla.

Täytyykin osallistua arvontaan...:)