tiistai 10. marraskuuta 2009

Jouluasetelma n:o 1


Stockalla oli jo viime viikon puolella ihana joulu. Käytävät pullollaan toinen toistaan kimaltavampia joulukoristuksia, hilettä ja glitteriä jos jonkin väristä, lasipalloa jos jonkin muotoista, perinteistä ja kaikkea muuta kuin perinteistä. Pelastin meille paitsi uudet kuusenpallot, myös kaksi peuraa - sillä jokainenhan näkee, että kyse on peuroista, ei poroista, ja peurathan ovat isoksi kasvaneita bambeja - jotka saivat kaapin päältä paikan muiden hopeanväristen ja lasisten juttujen seurana, pienen sypressimetsän siimeksestä.

Joulunodotus on jo täydessä käynnissä. Ihanaa!


6 kommenttia:

Aamunkukka kirjoitti...

Mä jo ihmettelinkin missä sun joulupostauksesi viipyy;-) näin ihana samat koristeet ja ihastelin näitä ja kaikkea muuta kaunista!

"Aikainen lintu se peurat nappaa; tai omassa tapauksessani enkelinsiivet"; ja nyt vielä mahtuu kulkemaan ja ihastelemaan ihan eritavalla kuin kuukauden päästä..

-J- kirjoitti...

Aamunkukka, kun hanat on joulun suhteen avattu niin täältähän tätä pesee ;) Meinasin pyörtyä siellä osastolla. Ne lasiset muffinssit... ja kengät... ja kaikki lasiprismat ja hörhellykset. Onneksi ihan kaikkea ei voi saada ;)

Sokrutin kirjoitti...

Millonhan sitä pääsis Stockalla pyörähtää :P
Ihanat bambit!

Mia kirjoitti...

Ja minä täällä kuolen kun en pääse sinne niihin kauppojen joulu hyllyköihin ihastelemaan, täällä on vaan joku tylsä Prisma ja Cm. Pöh. ;)

Kauniit kauriit!

Reettamon kirjoitti...

No eipä ole täälläkään mitään stokkaa näkynyt. Sokos kyllä juuri uusittiin. Olisikohan siellä jotain kutsuvia hörhelyyksiä. Kun vaan joskus ehtisi sinne asti.

Kuvista huokuu jouluaah! Teillä on kaunis koti kuvistasi päätellen ja epäilemättä jouluna vielä kauniimpi.

Bambit rulaa!

Laura kirjoitti...

Hienot koristeet! Tykkäisin kanssa hileistä ym. hörsötyksistä, mutta minkäs teet, kun mies on minimalisti.
Joulutähdestä (siis semmonen lamppu) en sentään tingi, joulukuun eka se täräytetään ikkunaan.