keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Jouluasetelma n:o 2

Tätä ei juuri voi asetelmaksi sanoa. Sanon silti. Pinkit joulupallot ja samansävyinen syystähti piristävät ihmeesti kirjakaapin päällä. Naama on tosin kiinni tietokoneessa, viime aikoina Excelin parissa, ja silmät niin ristissä, ettei jouluvaloista juuri ehdi nauttimaan. Jos nyt sattuukin hetkeksi katsomaan muualle kuin efektiivisen koron funktioihin, ulos ei ainakaan kannata vilkaista, sillä silloin on joulumieli välittömästi tipotiessään. Hanget korkeat nietokset antavat odotuttaa itseään - pihamaalla lätäköt syvenevät syvenemistään, eikä auringosta näy vilaustakaan.

Vuoden loppuun asti mennään täyttä häkää, ja vuodenvaihteen jälkeen se kiire vasta alkaakin. Jaksan sen voimalla, että olen luvannut itselleni joulupyhien aikaan pyjamapäivän (ja toisenkin) sohvalla. Lukemattomia kirjoja on jonossa useammaksikin jouluksi, mutta tänä jouluna mennään alkuperäiskielisillä Larssonin Stiguilla. Otan muuten ilolla vastaan lukuvinkkejä; olen todella kehno kokeilemaan mitään uutta. Jotakin Himoshoppaajien ja kirjallisuuden Nobel-palkinnon saaneiden välimaastosta, kiitos :)

2 kommenttia:

poikien äiti kirjoitti...

suosittelen Jo Nesbön kirjoja!

Aamunkukka kirjoitti...

Onpas hempeitä kuvia; ja juhlavia.
Kyllä näitä mieluummin katselee kun vesilätköitä ulkosalla;-);-)

Tsemppiä kovasti! Kuulostava tniin nukuttavalta nuo sun laskukaavasi; mä en taatusti pysyisi hereillä enää noin myöhään;-);-)