sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Yövalot


Joulunodotus tuli sydämiin ja makuuhuoneisiinkin. Tenava valitsi omaan sängynpäätyynsä palleroisen valosarjan ja pitäisi sitä päällä kellon ympäri. Oman makuuhuoneeni valot - kukkaset, kaikkea muuta kuin jouluiset - löytyivät parilla eurolla Prisman tarjouksesta. Valot palavat öiseen aikaan; niiden loisteessa on turvallisenoloista nukahtaa.


Sänky on ihan uusi ostos. Sormenpäät vieläkin punoittavat ruuvien vääntämisen jäljiltä. Entinen sänky lähti Huuto.netin kautta uuteen kotiin, ja sitä viedessä kävin samalla reissulla hakemassa tämän ihanuuden (kiitos Tuusis kantoavusta!). Olin kytistellyt kyseistä petiä jo jonkin aikaa, mutta ensin piti saada vanha pois alta. Olkoon tämä etukäteisjoululahja itselleni. Jonkin sortin serotoniinipesän uusi sänky ja valaistus makuuhuoneesta teki; olen viettänyt viikonlopun aikana useamman minuutin sänkyä ihastellen. Olen edulliseen ostokseeni ja sen tarjoamaan unenlaatuun todella, todella tyytyväinen. Viime yönäkin sain tenavan armosta uinua uudessa pesässäni aika tarkalleen 12 tuntia!

10 kommenttia:

Sokrutin kirjoitti...

Ihanalta näyttää. Meilläkin on tyttöjen "rautahäkkyräsängyissä" valot kieputettuna :)

mude kirjoitti...

Ihanan tunnelmallista!

Taidanpa minäkin pikkuhiljaa valoköynnökset esiin asetella.

Peikkis kirjoitti...

Meillä toisinpäin, eilen ripustin ulos valoköynnöksen ja viellä äskenkin kun tulimme kaupasta poika ihmetteli jätätkö tosiaan ne palamaan koko yöksi :)

Reettamon kirjoitti...

Haah, ihku pussilakana vaimikätuonyton tuo vihreä ja ihanan tunnelmallista. Pitäisi itsekkin kaivaa valosarjat esiin ja ostaakin ehkä jokunen.

Ja niin, nuo rautasängyt on ihania. Haluahaluaa.

S kirjoitti...

Kivan näköisiä :)

-J- kirjoitti...

Reettamon: meillä on joka huoneessa rautasänky *nolo*. Siis olkkarissa on sellanen sohvamalli, mutta vieraat siinnäkin nukkuu. Voivoi. No, aika aikaa kutakin. Mää vaan niin tykkään!

Vihreä on ite tehty tyynynpäällinen tollaseen jättityynyyn. Musta pallojuttu on ihan normikoon pussilakanatsetti.

kaari kirjoitti...

Hienot valot ja sängyt.

Mia kirjoitti...

Voi mikä fiilis miekii haluun!! ;)
Meille ei vaan saa mihinkään noin kauniisti, kun pojilla vaan ne mäntyset sängyt ja meillä tavis runkopatjasänky ilman päätyä. Pöh..
Viritteliskö Emilin pinnasängyn reunoihin?, että poika sais ittensä sit sotkettua niihin kiipeillessään unipussinsa kanssa laitojen yli.
Mut pyyääääh! Mie tahon!

Anonyymi kirjoitti...

ihanan näköistä. mun on pakko kysyä tuosta sängyn takana olevasta vihreästä seinästä,että millä maalilla se on maalattu?
suunnittelen itselleni vihreää seinää:)

-J- kirjoitti...

Anoyymille maalarille: vihreä sävy on Sadolinin valikoimasta, sekoitettu ihan Tikkurilan sisäpohjaan :)