keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Makoisaa joulua!


Ei meistä sokerileipureita taida tulla... joulu sen sijaan onneksi tulee kehnommankin piparitalokyhäelmän kanssa. Tallinnan joulumarkkinat on koluttu, kaapit ahdettu täyteen herkkuja, paketit kääritty, nurkat kuurattu. Joululoman alkamisen kunniaksi piipahdan iltasella elokuvissa ja toivon hartaasti, etten nukahda pehmeään penkkiin. Yhtä hartaasti toivon, maailmanrauhan lisäksi, että huomennakin maassa on vielä hanki ja luistinradat jäässä, että tenava jaksaa istua joulukirkossa kolme varttia kuin pieni enkeli ja että joulupuuro ei pala pohjaan.

Mikäli aattona ehdin, julistan vielä joulunpunaisen ja pilkullisen arvonnan, juhlistamaan nurkan takana odottelevaa 20 000 käyntiä sekä ihanaista joulua. Jollen aattona taivu jouluähkyltäni koneen ääreen, palaamme arvonta-asiaan viimeistään välipäivinä.Hyvää ja rauhallista joulun aikaa kaikille! Mahtukoon pyhäpäiviin runsaasti yhdessäoloa, ulkoilua, lautapelejä, perheleffoja, hyvää ruokaa, sopivissa määrin herkkuja, riittävästi lepoa, paljon hyvää lukemista, lämpimiä villasukkia ja kilokaupalla kynttilöitä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää joulua ! =)

Aamunkukka kirjoitti...

Tuollaiset jouluntoivotukset otamme ilolla vastaan;-) Ihanaa joulua -J- ja pienelle hurmurillesi paljon iloisen joulun toivotuksia!!

Anonyymi kirjoitti...

hywee jullea teillekkin!

toivottelee yksi jolla kaikki vielä ihan kesken. :D

jarna kirjoitti...

Ihanaa joulua teille!

Mia kirjoitti...

Tunnelmallista ja ihanaa Joulua! Nauttikaa. :o)