keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Pientä kivaa


Ruotsalaisen komuuttini mukana matkannut pesuvati sai uuden elämän hedelmäkulhona keittiön tasolla. Käyhän se näinkin, vaikka aamuheräämisen kannalta olisi ollut fiksumpaa jättää vati paikoilleen ja kehittää joku automaattisysteemi, joka kippaisi vadista jääkylmät vedet aamu-unisen opiskelijan niskaan minuutti herätyskellon soimisen jälkeen. Tämä nimimerkillä "kahdesti viikon sisällä pommiin nukkunut"...


Jumbon suosikkikaupastani löysin kauniin vaihtoehtoratkaisun suodatinpussien säilytykseen. Olen aamuisin muutenkin todella tarkka esimerkiksi siitä, mistä kupista juon aamukahvini, ja siivoankin illalla kaiken tiptop ettei aamulla tarvitse katsella tiskejä tai rojuja. Ilmeisesti nämä ovat jotain alitajuisia turvatoimia "väärällä jalalla nousemisen" ja aamukiireen ehkäisemiseksi. En ole siis yhtään aamuihminen, vaan yöihminen. Minun puolestani aamuja ei tarvitsisi ollakaan, voitaisiin siirtyä suoraan iltapäivään, mutta toistaiseksi mennään näillä.

Hankin itselleni myös jotakin, joka ratkaisee ainakin hetkellisesti kaikenlaiset säilytysongelmat kodissamme, ja tuo samalla ratkaisun myös ajankäytön - eli siis sen olemattoman luppoajan tuhlaamisen - ongelmiin kunnostushommien muodossa. Tässähän ei olekaan kuin muutama huonekalu kunnostusjonossa, oli varmasti todella hienoa idea ostaa puolen huoneen kokoinen kaappi siihen jonon jatkeeksi! Taputan itseäni selkään tämän mahti-idean johdosta ja jatkan investointilaskujen parissa. Hyvää pikkulauantaita kaikille :)

3 kommenttia:

Aamunkukka kirjoitti...

Kyllä kannatti ostaa;-) nimittäin, sun tuunaamaat kaapit ovat jo kultti-tavaraa ja kaiken kansan haluamaa!
Ja jos sulta loppuu säilytystila, niin eikun kaappi myyntiin;-)
Mä odottelen innolla projektin kuvia!

Katja kirjoitti...

On se hyvä että muillakin on kunnostettavaa jonoiksi asti :D

-J- kirjoitti...

Aamunkukka: no eikai nyt sentään :D Legendaarisempaa alkaa kohta olla tuo "pitäisi"-jonon pituus... :D

Katja: joo, no ei mulla sentään ihan yhtä talollista kuten eräillä ;)