maanantai 28. joulukuuta 2009

Tunnelmia Tallinnasta


Tallinnan vanhan kaupungin joulumarkkinoilta sai joulumieltä takuulla koko rahan (päiväristeily seitsemän euroa per lärvi) edestä. Makustelimme joulumanteleita, söimme pihvit hapankaaleineen (vaikkakaan emme ravintolassa, jota tulen epähuomiossa kuvissa mainostaneeksi ;)), kävimme suklaa-, juusto- ja keksiostoksilla (ja nolona myönnän, että ryntäsin myös paikalliselle Lindexille hakemaan vaalean aquan väriset veluurit....). Tenava kävi myös vastahakoisella ja palveluammattiin jotensakin sopimattomalla venäjää puhuvalla kampaajalla pään parturoinnissa huikeaan kuuden euron hintaan.

Kaikkinensa käyttäydyimme kamera kaulassa riippuen oikein kuin esimerkilliset turistit. Joulufiilistelyreissuna retki oli täydellinen. Ehkä ensi vuonna voi suunnata joulun alla suuremmillekin joulumarkkinoille, jonnekin saksankieliseen ympäristöön...

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Tuonne vanhaan kaupunkiin olisi kyllä kiva mennä joulun aikoihin. Täytyy varmaan tehdä vuoden päästä kahden päivän reissu jotta ehtii :)

-J- kirjoitti...

Mä en edes oikein osaa muualla käydä :D Viehättää tuo miljöö, olipa miten "touristic" tahansa ;)

pikkuriikki kirjoitti...

Voiettä ois taas mukava päästä tuolla käymään...me oltiin kans yks joulu...Liljaa ei vielä ollu ja juotiin joulutorilla jotain ihanaa kuumaa suklaa juttua(missä oli vähän "tuiketta" mukana) ja kateltiin esityksiä mitä sattu just silloin lavalla olemaan...

Ida-Antonia kirjoitti...

Ihania tunnelma kuvia. Joulufiiliksen luomisessa parasta ovat juuri tälläiset reissut joissa saa rauhassa katsella ilman kiirettä ja vaan fiilistellä:)

Reettamon kirjoitti...

Haa, ihanaa fiillistelyä..