maanantai 4. tammikuuta 2010

Äidin unilelu
Kuten arvasittekin, bambifiksaationi on niin ilmiselvä, että Joulupukkikin osasi pajaltaan kääräistä minulle pakettiin ikioman pehmobambin. Tämä suurehko sarvipää makailee päivät sängyllä, mutta joutuu valitettavasti yöksi nurkkaan häpeämään sen vuoksi, ettei oikein osannut käyttäytyä ensimmäisinä öinä uudessa kodissaan; bambin jalassa on meinaan nappula, josta painamalla se pitää (hyvin epäbambimaista) ääntä, ja heräsimme muutaman kerran yössä kauhunsekaisin tuntein siihen määintään, kun jalka tai käsi oli unissa pyöriessä osunut bambiin.

Näin puhein uuteen viikkoon - tunnin yöunilla! Yritin saada unenpäästä kiinni pitkät pätkät, nousin välillä ylös, puuhastelin, join teetä, luin, siivosin... ei mitään vaikutusta. Viimeisen kerran katsoin kello kymmentä vaille neljä, ja kello soi lopulta kymmentä vaille viisi. Viikon aloitus olisi toki voinut olla aavistuksen armollisempikin, mutta ehkä saan syyttää itseäni - ilmeisesti iltayhdeltätoista juodut pari kahvikupillista todella voivat viedä yöunet. Reipasta viikonalkua kuitenkin itse kullekin!

5 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Mulla menevät yöunet jo siitä että juon klo 19 pari kupillista kahia tai vihreää teetä=(

Mukavaa viikkoa teille!

Mari kirjoitti...

Mulla kävi vähän päinvastoin, nukkumaan menin klo 22, laitoin herätyskellon soimaan 7.30. Aamulla sitten painoin kellon kiinni ja heräsin siinä 9.30. Vähän vaikea näköjään loman jälkeen orientoitua tähän arkeen. Onneks on tää viikko vielä aikaa harjoitella, tyttö tarhassa ja itellä liuta koulutehtväiä tehtävänä.

Katja kirjoitti...

Siis ilmiselvästi tarvitsette sen makuuhuoneen laajennuksen ja leveämmän sängyn!! Pitää bambin mahtua mukaan!
Ihana :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihana bambi! Voin kyllä kuvitella, että on saanut häädön sängystä ;)

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

no hei niiden 23 juotujen iltakahvien takia Katja tuumasi että mulle ei saa antaa kahvia siihen aikaan! pompin lentokentältä kotiin... okei siis autolla mutta suu kävi niin tiuhaan että kaksi lentomatkalaista jolla oli rankka reissu takana eivät meinanneet kestää ;)