keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Arvontalaulu raikaa

...on arvonnan aika, kelle nalli napsahtaa, nalli napsahtaa...

Kummeleiden Arvontalaulun lisäksi asiassa avusti Random.org. 135 arpalippua, kun lasketaan linkittäjät - suurensuuret kiitokset mielenkiinnosta kaikille, hurja määrä osallistujia! En hankkinut näin työpäivän alla käteeni kramppia rustaamalla näitä paperille, etenkin kun Pakkalan Aulis Gerlander jr. elikäs tenava on nukkunut jo hyvät nelisen tuntia yöuniaan.

Rumpujen pärinää... ja ensimmäisenä koneesta tipahti numero 96. Pieni Lintu, Pieni Lintu, pilkkuja keittiöönne patakintaan ja muffinssivuokien muodossa!


Lisää rumpujen pärinää... lohdutuspalkinto osui arpalipulle numero 62, rekisteröityneelle käyttäjälle nimeltänsä Marjo. Sinä pääset jatkossa leipomaan pilkullisia muffinsseja!

Kiitos vielä toistamiseen kaikille osallistumisesta. Voittajat, laittakaahan kommentteihin osoitetietoja, niin pistän palkinnot Kustin poljettavaksi.

Seuraavan täyden kympin arvontaa ei taida tulla, mutta arpaistaanhan taasen, kun eteen sattuu jotakin kivaa arpaistavaa :)

Edit. Arvonta muuten suoritettiin kännyni kellon mukaisesti klo 00:01, mutta aloin kirjoitella tätä tekstiä jo eilisen puolella. Siitä siis virheellisen oloinen päivämäärä ja kellonaika.

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Jeeeeee!!! Vautsi!!! :)

suklaamarenki kirjoitti...

Onea voittajille! Ja oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle :)

Marjo kirjoitti...

Iik, miten ihanaa! Harvoin voitan mitään, tämä oli varsin iloinen uutinen.

Laura kirjoitti...

Onnea voittajille täältäkin! :)