tiistai 2. maaliskuuta 2010

Markettipilkkuja

Viime viikonloppuna sää enteili jo kevään loskasotaa, joten ruokaostoksilla muistui helposti mieleen tenavan pieneksi jääneet kuratamineet ja kumpparit. Tällaiset karvavuoratut, iloisenväriset pilkut tarttuivat Rukkan tummansinisten asusteiden kaveriksi Prismasta hyvin huokeaan hintaan, ihan siltä varalta, että kevääseen mahtuu muutakin kuin auringonpaistetta ja ruohotupsuja. Olin ajatellut ostaa sellaiset korviin asti ulottuvat kahluusaappaat päiväkodin mutapihakäyttöön, mutta harmikseni niitä ei myytykään lasten kooissa.Olen parasta aikaa viikon sairaslomalla nuhan takia. Nuhan, joka mutatoitui poskiontelo- ja korvatulehdukseksi, mutta kuitenkin. Pää tuntuu olevan täynnä sanonko mitä. Jos ei olo pian helpota, olen varma, että pääni räjähtää, ja se ei tule olemaan kaunis näky.

8 kommenttia:

Jennies kirjoitti...

Kumppareiden kuva houkutti ensivisiitille blogiisi :)

Kiinnitin huomiota noihin samoihin kumppareihin Prisman mainoksessa mutta siinä ei lukenut missä koossa noita myydään, satuitko huomaamaan oliko noita jo ihan pientä kokoa (20-22)?

-J- kirjoitti...

Jennies, tervetuloa takaisinkin :) Minusta kokoja ei ollut noin pientä, tai ainakaan omaan silmääni ei pistänyt kun noin koosta 25 ylöspäin. En mene vannomaan tosin.

jarna kirjoitti...

Meilläkin on molemmilla nassikoilla nuo.

jarna kirjoitti...

Ja siis itse ostin nÖpölle koon 23, pienin minkä näin oli 22.

-J- kirjoitti...

Ok, eli meidän Prismasta olivat sitten vain nuo pienimmät koot jo kadonneet :)

-J- kirjoitti...

Ok, eli meidän Prismasta olivat sitten vain nuo pienimmät koot jo kadonneet :)

Katja kirjoitti...

Paranemista! KIvat saappaat :)

Mia kirjoitti...

Tosi kivat saappaat! :)
Paranemisia sinulle, kurjia nämä kaikenmaailman taudit!