maanantai 8. maaliskuuta 2010

Pehmolelukuulutus!

Halutaan ostaa osapuilleen kuutio ehjiä pehmoleluja edullisesti. Arvatkaa kelle?

Noudetaan pk-seudulla mieluiten jo eilen.

Tarjoukset kommentteihin nyt tai viimeistään heti.

10 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Ei, ei minulla ole sitä kuutiota pehmoleluja tarjota, mutta Teillä on sille varmaan ihan oikea tarve :D,
niin on meilläkin ollut aina kun hoidossa on noita karvaisia nelijalkaisia ollut :D.
Niiden sisältö kiskotaan ulos ja voi miten mukavaa se on!
Olen kirppiksiltä ostanut halvalla 50 snt ja alle /per pehmo, työntänyt täytteet takaisin sisään ja parsinut kiinni, kunnes ratkeaa niin, ettei enää parsimiset auta :D

Toivotaanpa että joku tarjoaa, ja jos ei niin sitten ei muuta kuin kirppiksiä kiertämään :D

ps. Onko vielä tuhonnut mitään?

zanne kirjoitti...

Heips, mulla olis iso muovikassillinen pehmoleluja, eikä hintakaan päätä huimais.
Asun Helsingissä, eli täältä saa noutaa.
Laita viesti blogini s-postiin jos kiinostaa pehmolelut :-)

Nina kirjoitti...

Hei, teillähän on uusi perheenjäsen. Onnea!

Saisinko mä oikeasti tuoda teille meidän pehmoja? Voisin vaikka maksaa sulle niistä?;)

Oikeasti varmaan löytyy, mutta ihan just nyt en taivu inventoimaan. Jos myöhemmin on tarvetta niin ilmoittele, meiltä varmasti löytyy. Ihan ilmaiseksi.

Milla Lappalainen kirjoitti...

Meiltä löytyisi Rantapolun kodista pehmolelu, joka yksinään täyttäisi vaatimasi mitat! Hirviraukan haaraommel on jo valmiiksi ratkennut, mutta tämähän saattaisi vain edesauttaa uuden koirasi purkutyötä? :D Niin ja P.S. Tuliko kortit koskaan perille? :-)

-J- kirjoitti...

Hipsu: meilläkin on ollut ylimääräisiä pehmoja nurkissa, mutta ovat juuri tainneet sinne kirppiskassiin löytää tiensä... Nyt juuri en millään taipuisi kirppuilemaan, niin ajattelin koittaa tätä kautta :) Mitä tulee tuhoamiseen, niin ei, 32 sentin ja vajaan viiden kilon voimilla ei järjestetä yleistä hävitystä, mutta koska jotakin on pakko saada nykertää, on Nana muodostanut mieltymyksen pienehköihin pehmoelikoihin. Ja hyvä niin!

zanne: jei, mahtavuutta! Laitan sulle viestiä.

Nina: luulen että tarve jatkuu muutamia vuosia, joten olemme mahdollisesti yhteydessä :D

Milla: hirvi vie muistaakseni lattiatilaa pienen huoneen verran, joten annetaan nyt olla. Ja mitä, enkä muka kiittänyt korteista?!? Olin kyllä kiittävinäni (muistaakseni blogiin) ainakin bambikortista. Jos en, anna anteeksi, se on kyllä esillä ainoana lirpakkeena, mitä jääkaapin ovessa on - ja se, että meillä pääsee jääkaapin oveen, on suurin mahdollinen kunnianosoitus, sillä inhoan niitä härpäkkeitä yli kaiken, mitä siihen saattaisi kertyä, jos pirulle antaa pikkusormen.

Katri kirjoitti...

Meillä olisi varastossa pari säkillistä pehmoja, joista haluaisin päästä eroon.

-J- kirjoitti...

Katri, eikö teillä ole koiran luontaista kulutusta pehmojen suhteen? :D Nana tosiaan haluaa useamman kymmentä nallea natusteltavaksi.

Milla Lappalainen kirjoitti...

Ei hätiä mitiä kortin suhteen, hyvä vaan että tuli perille! Tiedä vaikka jos olisi jäänyt Ranskassa usein lakkoilevien postivirkailijoiden omaan taskuun... Ja mitä kommentteihin tulee, niin mulla ei ole käytössä yhtä tehokasta/aukotonta/kaikinpuolin toimivaa kommentinvalvontajärjestelmää kuin sinulla, joten saattaa erittäin hyvin olla että kyseinen kommenttisi on jäänyt vain minulta huomaamatta :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Vooi, ihana Nana - meillä oli JackRussel terrieri..jouduttiin lopettamaan vuosi sitten...oli jo jotain 17v vanha. Se oli maailman ihanin koira ikinä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Vai kuutio pehmoleluja? Kajaanin taidemuseossa on kuulemma Pehmolelumeri!! Koirasi varmaan rakastaisi pulahdella siellä. :)