sunnuntai 8. elokuuta 2010

Hiekkalinna


Kesälomareissumme Etelä-Karjalaan luvalla sanoen venähti tänä kesänä. Viiden päivän reissu paisui kahdeksi viikoksi, ja tuntui vapauttavalta todeta kerrankin, että "joo, ei meillä kyllä ollut mitään kovin tärkeää, jäädään vain". Pidimme majaa ensin mummolassa ja sitten ystäväperheen nurkissa. Lomaamme kuului leppoisasti - paitsi pakolliset kesäflunssat - myös pakolliset uintiretket kahdesti päivässä, runsas jäätelönsyönti, pihaleikit, kirpputorikierrokset ja yleinen oleilu ja laiskottelu. Loma kului siis hyvin rauhallisissa merkeissä.

Heinäkuun kuumimpana päivänä saimme varsinaisen älynväläyksen - Lappeenrannan Hiekkalinna, joka oli tänä vuonna dinosaurusaiheinen, odotti valloitusta. Hiekkalinnaretkueemme muuttui alle tunnissa melko hikiseksi ja punoittavaksi auringon paahtaessa täydeltä terältä satama-alueelle. Paikallinen nähtävyys hienoine rakennelmineen ja ilmaisine huvilaitteineen tuli kuitenkin nähtyä, kuten joka kesä tähän asti.

Hiekkalinna on Lappeenrannassa auki vielä tämän kuun loppuun.


3 kommenttia:

eve kirjoitti...

Vau! aika upeita hiekkaotuksia! Paras kesäloma syntyy just silloin , kun ei paljon suunnitella ja mennään tunteen mukaan!
Ps. kiva blogi!

Katja kirjoitti...

Vau! Eipä ihan heti uskoisi hiekasta tehdyiksi. Lomanne kuulostaa kyllä juuri sellaiselta kuin loman tulee olla.

Anna kirjoitti...

Upeita kuvuvia hurrrjista otuksista! Hyvä, että lomanne venyi, eikä teidän tarvinnut kiirehtiä mihinkään! Siitä se paras lomafiilis syntyy!