perjantai 17. huhtikuuta 2009

Valon lapsiPostin sisältö sai tänään aikaan suuria tunteita. Hieman ristiriitaisia ja kovasti herkistäviä. Jälkitunnelmat olivat erityisen kiitollisia.

Isäni, joka on oman eronsa myötä pistänyt elämänsä uusiksi, kysyi joku aika sitten ainokaiseni minuutintarkkaa syntymäaikaa kovin salamyhkäisesti. "Tarvitsenpa nyt vain", kuului vastaus, kun kysyin, mihin ihmeeseen sitä nyt niin tarkasti tarvittiin. Posti toi tänään selvityksen tähän: kolmikymmensivuisen astrologi Seppo Tanhuan tekemän personoidun astrologisen tulkinnan lapsestani. Tulkinnan on tarkoitus "antaa vanhemmalle monia sisäisiä oivalluksia, jotka tulevat osoittautumaan hyvin tärkeiksi vuosien varrella, ja toimia avaajana sille ymmärykselle, johon jokainen lapsi on oikeutettu". Asiaan täysin vihkiytymättömänä tunnustan, että ensisilmäykseltä teksti oli ydinfysiikan kaavoja pelottavamman näköistä, ihmeellisine karttoineen ja täysin käsittämättömine sanoineen. Muutaman kappaleen luettuani kyynelehdin jo valtoimenaan; kuvaukset Vaakapojasta, jonka syntymän hetkellä Aurinko on ilmeisesti (?) ollut Neitsyen asemassa, osuivat niin kohdalleen. Minun pieni, näennäisesti kova miehenalkuni on pohjimmiltaan juuri niin herkkä Valon lapsi, kuin tämä hitusen verran huuhaa-tieteenhaaraksi mieltämäni tulkinta hänet näiden auringon asentojen perusteella luokittelee. Seura-lehden horoskoopeilla ei viime kädessä liene tämän asian kanssa juuri enää yhtäläisyyksiä. Sopisiko tähän nyt se Mulderin julisteen teksti - I want to believe?

Viikonloppu alkaa sohvalla tätä lukiessa. Montahan kertaa joudun googlettamaan jonkin astrologisen termin merkitystä lukukokemuksen edetessä....


1 kommentti:

jarna kirjoitti...

Lucky u!!! Tuo on upea lahja.

Ties vaikka innostuisit tilaamaan itsestäsi samanlaisen...;)