perjantai 22. toukokuuta 2009

Kiitos salainen ystävä! - kuvin


Salainen ystävämme piti meitä toisen postin suhteen jännityksessä aivan viime minuuteille saakka - mutta voi mitä ihanaa paketista paljastuikaan! Tenava, joka kertoo kovasti osaavansa "sukeltaa ja pulikoida", muttei uida, sai ihanan Mauri Kunnas -setin uima-aarteita; rantapallon, uimarenkaan ja sellaiset käsikellukkeet (uima-avuiksi niitä ilmeisesti näin 2000-luvulla ruukataan kutsua). Nyt tulee kesä, jahka Aurinkolahdessa vedet lämpenevät - eli siis kesää saa vielä reilun kuukauden odotella :D Tenava on muuten hassu. Kylmiin vesiin ei häntä ole saanut koskaan, mutta kun olimme ensimmäisen kerran kylpylälomalla tenavan ollessa noin 2,5-vuotias, sukelsi hän kuin merenelävä, pitkin altaan pohjia, silmät auki, nenästä kiinni pitämättä, pitkät matkat. Katsoin ensimmäisellä kerralla sivusta suu auki ja yritin saada ääntä suustani kutsuakseni äitini katsomaan moista ihmettä: "äiti... äiti... tule katsomaan mitä se tekee!". Todellinen vesipeto, siis. Olen ostanut useamman setin sellaisia painavia sukellusleluja, joita poika keräilee altaan pohjilta. Jospa nyt salaisen ystävän avuin opittaisiin uimaan ihan pinnalla ;)

Toinen hassu juttu kävi salaisen ystävän korttia lukiessani. Korttiin oli meinaan kirjoitettu salaisen ystävän etunimi sekä lasten nimet. Korttia tavatessani kellot vähän soivat, joten tartuin puhelimeen ja soitin salaisen ystävän järjestelytoimikuntaan eli Mimon mamille ja tivasin salaiseni sukunimeä - minähän tiesin etäisesti salaisen ystäväni erään yhdistyksen kautta! Maailma osoitti jälleen kerran pienuutensa, sillä meillä nyt on kuitenkin välimatkaa salaisen ystäväni kanssa useampi sata kilometriä :D Terveisiä salaisen ystävän kotikaupunkiin! Itse toivon, että pääsisin jo vuoden sisällä muuttamaan niille samoille nurkille ;)

Ai niin; olihan siellä salaisen ystävän paketissa siivousintoiselle äidillekin jotakin - ihana pinkki Virkkukoukkusen tiskirätti! Eihän tätä raaski käyttää :) Kiitos Kirpun ja Korpun äireelle!


1 kommentti:

anna kirjoitti...

Huippua, kyllä maailma on pieni! :D

Vähän aikaa tuon tekstisi luettuani raksutti kyllä ihan tyhjää, kun yritin miettiä, että kuka olet. Mulla kun on armottoman huono kasvomuisti, niin edes tuolla aikaisemmassa postauksessa oleva kuvasi ei ollut soittanut mitään kelloja. :D Mies sitten keksi, kenestä on kyse, kun oltiin ensin mietitty kaikkia yhdistyksen "senioreita", joita asuu muualla kuin täällä yhdistyksen kotipaikkakunnalla.

Ja ihan ensin yritin miettiä erästä toista yhdistystä, jossa itse aktiivisesti toimin, mutta se mietintä ei vienyt kovin pitkälle. Vasta tuolta jättämästäsi kommentista hoksasin, mistä yhdistyksestä olikaan kyse... ;)

Kiva, että uimajutut tuli tarpeeseen. Huippu kyllä tuo Väne, jos tosiaan ihan "ummikkona" uskaltautuu noin sukeltelemaan! Meidänkin lapset on sellaisia lämpimässä vedessä puljaajia, ja järveen niitä ei saa oikein mitenkään - tai ehkä korkeintaan nilkkoja myöten... ;)

Kiva, jos olet tosiaan tänne muuttamassa joskus tulevaisuudessa! Ja jos olet täällä käymässä jossain vaiheessa, niin tyrkkää jotain viestiä, yritetään järkätä rehvit! :) Mut tavoittaa sähköpostiosoitteesta, joka on muotoa etunimi@sukunimi.org ;)