torstai 28. toukokuuta 2009

Kevätjuhliin


Päiväkodin kevätjuhlat juhlitaan "toiminnallisesti ulkona" tänään illansuussa. Kaikki toiminnallisuus hirvittää, sillä toivun tässä viimeisimmästä pöpöstäni, jonkinasteen angiinasta ja kuumetaudista. Ehkä katson muiden toiminnallisuutta suosiolla sivummalta :D

Koska olen ollut väsynyt ja pöpperöinen, unohdin juhlat tyystin. Onneksi päiväkodin tädit olivat kiinnittäneet minua ja muita hajamielisiä varten hoitopaikan oveen ison kutsukirjelmän, ja onneksi asumme kauppakeskuksen vieressä; olisivat tädit jääneet ilman lahjoja muuten. Piipahdin luottokaupassani Caffissa etsimässä jotakin kivaa erikoiskahvia tai -teetä. Ihana myyjäsmies tiskin takana suositteli kahvia, joka jauhettiin paikan päällä, ja lisäksi pussiin pistettiin Blanxartin valkosuklaa-mansikkalevy. Olen nähnyt jokaisen hoitotädin kahvimuki kädessä, joten ihan väärin ei voi pieni lahja mennä - suklaatahan nyt syö jokainen nainen, eikö? Käyn Caffissa säännöllisesti nuuskimassa tee- ja kahvipurkkeja, ja sieltä kotiutui meillekin taas shamppanja-mansikkateetä ja pähkinäkahvia.

Tenava jatkaa päiväkodissa toki vielä kevätjuhlan jälkeenkin. Heinäkuun hän on kokonaan vapaalla, samoin elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa.

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Kuullostaapa hyvältä tuo suklaa!, nam.. :)