perjantai 28. elokuuta 2009

Meidän tyyliä eli eli :D


Roosa viskoi maanantaina blogissaan ilmaan seuraavanlaisen haasteen: "Ananan postauksesta inspiroituneena päätin haastaa teidät kertomaan minkälaiset vaatteet eivät mielestänne sovi lapsellenne tai yrityksistä huolimatta eivät ole hänen tyyliään".

Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan; esimerkiksi olin varma, että tummansininen ei kerta kaikkiaan sovi tenavalle, vaan kun ensimmäinen tummansininen vaate tuli meille tuttavalta kierrätettynä, näyttikin tenava siinä suorastaan näpsäkältä. Olen sitä paitsi hiukan epävarma, onko meillä itse asiassa lainkaan mitään selkeää tyyliä (ja etenkään tyylitajua!). Tällä hetkellä minusta kuitenkin seuraavat kategoriat eivät pääsääntöisesti sovi meidän vaatekaappiin:

1. Disney-printtipaidat - ne Cars-paidatkin. Yleensä isolla kuvalla varustetut printtipaidat. Minusta kuvat on jotenkin liian hallitsevia. Tähän kategoriaan putoavat myös mustat paidat, jotka on varustettu kirkuvanvärisellä Spiderman- tms. printillä.
2. Liian retrot tai liian uusretrot vaatteet. Tenava tuntuu välillä jo niin isolta pojalta, että esim. Me&I:n leijonapaita näyttää hänellä vauvanvaatteelta.
3. Oranssit vaatteet; ensinnä, koska minusta väri ei sovi pojalle lainkaan, ja toiseksi, koska itsekkäästi inhoan oranssia :D Muutenkin liian ärhäkkään väriset vaatteet ja vaateyhdistelmät.
4. Perusverkkarit ja -tuulipukutyyppiset ratkaisut. En vain osaa enkä ymmärrä. Vielä kun nelivuotias ei liikuntatunneille tarvitse, niin en osaa arvostaa.
5. Tekstipaidat ja -pipot (kuten vaikka "Täystuho"). No thanks.

Vaatteiden suhteen olen rehellisesti sanottuna melko joustava, sillä saamme paljon kierrätettyä vaatetta, jotka huolin käyttöön 99%:sti - omalla pihalla menee oranssit yhdistelmät ainakin pahimmilla kurakeleillä, ja kierrätyskassista löytynyt yksi Autot-leffapaitakin on päässyt käyttöön. Opiskelijan ei kannata liikaa sniiduilla, kun ilmaiseksi saa ;) Lista mahtaneekin koskea pääasiassa niitä vaatteita, joita itse tenavalle kaupasta ostan. Olisi helpompi oikeastaan listata, mitä meillä yleensä käytetään kuin mitä ei missään nimessä.

1 kommentti:

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

niin ja kun sitten joku hullu väkisin raahaa teille sitä itse rakastamaansa oranssia ;)