perjantai 18. syyskuuta 2009

EsimakuaLiinavaatekaapin mintunvihreä muutostyö on melkein valmis. Keittiönpöydän valkaisu on melkein valmis. Tuoli, jota innostuin maalaamaan on melkein valmis. Jakkarakin on melkein valmis. Kämppä muistuttaa suuremman luokan puutyöpajaa, kun keskeneräisiä maalaushommia on joka puolella, ja ruokakin syödään sohvapöydän ääressä polvillaan (väistellen samalla pöydällä kuivuvaa keittiönpöydän jalkaa).

Tänään teen field tripin Ikeaan, joskaan en keksi aamutossujen lisäksi juuri kummempaa osteltavaa. Siis näin etukäteen; enpä muista koskaan poistuneeni ko. lafkasta tyhjin käsin. Yleistä siivousta tulevien synttärikekkereiden varalle sopisi myös kai harjoittaa. Tenavakin tuli viimein eilen kotiin, joten maalailu saa tältä päivältä odotella nukkumaanmenoaikaan asti... tosin tenavan kädenjälki keskellä pöytätasoa voisi loppuviimein olla ihan kiva.

5 kommenttia:

S kirjoitti...

Kivalta näyttää. Millä sä maalaat et saat noin siistiä jäkeä, maalaatko telalla?

Mia kirjoitti...

Tosi ahkerana oot siellä! ;)

-J- kirjoitti...

S: emmää mitään seinää pienempää viitsi telalla vedellä, pääasiassa taitaa olla 50mm ja 25mm pensselillä nämä maalaushommat nyt työstetty. Aika iso merkitys on myös maalilla; suosittelen vesiohenteisista maaleista tällä haavaa eritoten Sadolinin Sadotex Aquaa, levittyy kuin unelma :)

Aamunkukka kirjoitti...

Hienolta näyttää! Mun piti muuten jo aiemmin sanoa,että meillähän on ihan sama cadillac(?)! Meidän iskä oli löytänyt sen kirppikselta pari vuotta sitten; värinä meillä kirkas turkoosi.

Ihana, että sait oman Prinssisi kotiin! Hyviä synttärikemuja ja remppailuja!

Anrinko kirjoitti...

Oi mikä väri!
Ihana nähdä tuo kaappi valmiina. Varmasti kaunis. =)