sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Kirppistä, kipeää, kaakaota ja ikävää


Eilen, kun vielä olin osapuilleen terveiden kirjoissa, sovin itselleni lapsivapaan kirppishetken; Myyrmäessä, kuten moni muukin, missäpä sitä syyskuun puolella enää muualla. En tiedä aarteista, mutta kolme sylillistä ostettavaa sieltä kotiin kannoin! Yläkuvan ensimmäinen lasipullo korkkeineen, 4 euroa - taaemmat nekin kirppiksiltä, toinen maakunnista ja toinen Kehä 3 -kirpparilta, 2 euroa kipale.


Tenavalle KERRANKIN vaatetta - ja sitähän se suurin osa kolmesta kassillisesta olikin. Kuvan paita- ja takkiostosten lisäksi tenava sai siistin ja meidän värisen Lassie G-Tech -toppahaalarin kokoa 116 sekä luistimet kokoa 29, yhteensä 7 euroa, farkut 50 senttiä ja Marimekon pallo- ja raitapaidat yhteensä 2 euroa. Kuvassa H&M tikkitakki, kauluspaita ja neuleslipari yht. 6 euroa, Seppälän kiva farkkutakki 2 euroa sekä Bogin raitaneule 2 euroa sekin.


Näin Myyrmäessä tähtiä! Yläkuvan siniset tähdet tuplapussilakanasetistä, jossa siis tuplapussilakana ja kaksi tyynyliinaa - superkuntoiset; euron... Alakuvassa retro lasten täkki, jonka bongasin jo kaukaa ja jonka luo otin juoksuaskelia :D Muutama pieni tahra, mutta yritetään poistella ja jos ei, niin eletään niiden kanssa :D Tingitty hinta neljä euroa.


Noh, tänään olen sitten kärvistellyt alati pahenevan possu- tai muun flunssani kourissa. Tauti oli tuloillaan jo monta päivää, mutta urheasti touhusin ja sitkutin. Immuunipuolustukseni on sen verran surkea, ettei auta enää rykiä kun on jo tavara puntissa, joten nyt on syytä antautua peiton alle ja surkutella kurjaa elämää. Kurjaa on elämä siksikin, ainakin nyt hetkellisesti, että vilkutin äsken tenavan puoleksitoista viikoksi mummolaan, ja saan pohtia kuumeisena elämän kurjuutta täällä ihan yksikseni. Tenavalle homma on sikäli tuttua, että ensimmäinen kahden viikon mummolaloma vietettiin jo kahdeksankuisena, ja siitä eteenpäin pari kertaa vuodessa. Äitini ja tenava saavat rauhallista laatuaikaa kaksin, ilman äitiä sähläämässä ja ohjeistamassa, ja äiti taas saa parinsadan kilometrin päässä kaivattua omaa aikaa. Mutta ikävä on silti, jo näin tunnin jälkeen!


Aion nyt hoitaa flunssaani hetkisen kuumalla kaakaolla, sohvan nurkassa. Lukemisena ei valitettavasti näin "lomallakaan" ole naistenlehtiä, vaan seitsensataasivuinen yritysmarkkinoinnin opus ;) Kaakao tarjoillaan Espoon Kierrätysmyymälän pilkkumukista, 50 senttiä kappale (ja kaupan päälle Tuusiksen sadattelut siitä, miksei hän ostanut mukeja, kun ne ensin näki) :D

6 kommenttia:

jarna kirjoitti...

HUIPPUJA löytöjä, mukit ja retropeitto, vautsi!!!!

-J- kirjoitti...

Hitsi, mä olin tällä kertaa melkein enemmän innoissaan lastenvaatelöydöksistä, sillä vaarana oli että tenava kulkee kohta ilman paitaa ja talvella sisävaatteissa, jos toinen toppis on kuivumassa :D

Aamunkukka kirjoitti...

Toivottavasti sulla ei sentään mene koko "oma loma" sairastamiseen:-( Pikaista paranemista!
Olet kyllä aika sissi, jos jaksat kipeänä vielä opiskella!

ps. Todella hienoja löytöjä teit taas. Noi lasipullot on ihanat, ja muutenkin olet tosi kauniisti kuvannut kaikki;-) kirppikseltä voi tosiaan löytää helmiä!

poikien äiti kirjoitti...

muista levätä ja laita kirja tyynyn alle :o) pikaista paranemista!

-J- kirjoitti...

Kiitokset Aamunkukalle kehuista :) Harmi, ettei noita lasipulloja oikein voi määräänsä enempää olla (tosin niitä voi käyttää tarjoiluunkin), ottaisin niitä vaikka tusinan lisää :)

Poikien äiti: sinne meni jo :D Tosin aamuksi on kirjoitettava projektisuunnitelma, että siinähän se lepo sitten olikin tältä päivää...

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

NO KUN! Mie näin nuo pilkkumukit jo aiemmalla kerralla siellä, mutten ostanut Sadun kanssa, sitten menin yläkertaan ennen sua enkä ostanut, ja kun sä ostit ne, niin sillonhan mun olis ne pakko saada, kyllä sä tiedät! =D