sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kirrrrrrrppis!

Myyrmäki-halli ei pettänyt taaskaan. Sunnuntain saldo oli käyttövaatteiden suhteen erinomainen. Yläkuvassa kuudet farkut ja sammarit, H&M:mää, Zaraa ja Bogia, euron kappale, paitsi Zaran pökät kaksi. Viereisessä pinossa paitoja, joukossa Tuusiksen Klaukkalan kirpuista kantamia Lindexin paitoja sekä Benettonin vihreä pitkähiha, 50 senttiä kipale, sekä ihana vaaleansinipohjainen me&i-pitkähiha, 3 euroa. Pinossa lisäksi Myrtsistä metsästetyt Marimekon pitkähihainen raitapaita - kuin uusi - 50 senttiä ja isopallopaita euron, sekä pari siistiä L.O.G.G-pikeepaitaa, samasta 50 sentin pinosta kuin raitapaitakin. Paidat tulevat heti käyttöön, housut ovat pääosin seuraavaa kokoa ja pääsevät kiertoon sitten kun entisistä aika jättää.

Just eikä melkein meidänvärinen Reiman välikausiasu nyt heti päiväkotikäyttöön (koko 116). Ihanat reisitaskupöksyt, erinomainen kunto, 4 euroa.

Pikkuvuuat joko omiin tussauksiin tai kummitytön leikkeihin, 20 senttiä.

Legon ja Bobon kauniit sinisävyiset puuvillaneuleet, euron kipale.

Miinaa ja Manua, 20 senttiä kappaleelta.

Ihania kirjoja, samasta pinosta 50 senttiä kipale. Joukossa myös ehdoton suosikki "Learn English with Battery and Microphone" eli "Opi englantia Akun ja Mikin kanssa".

Benettonin pitkähihaiset paidat kaksi euroa kappale. Kallista, mutta kun olivat lempiväreissä...

Ja vielä tarjotin tuikkujen alle, eurolla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi juma! Tosi hienot löydöt ja edullisesti. Mää oon niin kade teille helsinkiläisille, kun siellä nuo kirppishinnat tuntuu olevan ihan pilkkahintoja. Tampereella ja tässä lähialueilla kirppiksillä hintataso on tosi paljon enemmän.
T:Artun äiti

-J- kirjoitti...

Artun äiti: kyllä täälläkin hinnat vaihtelee pöyditttäin aika paljon; samat farkut, mitkä toisessa on euron, on toisessa kahdeksan, ja tätä rataa. Pitää vaan tonkia niitä edukkaita vaihtoehtoja, meillä ainakin rynytään polvet puhki sitä tahtia etten viitsi enää uusia housuja ulkokäyttöön ostaa.