maanantai 28. syyskuuta 2009

Muistutus!


Elokuun puolella Tuusis bloggasi Espoon sosiaalitoimen työntekijän kanssa sovitusta vaate- ja kodintavarakeräyksestä. Muistuttaisin lukijoita ja blogisteja siitä, että ilmoitus ei vanhene! Meille saa kauppareissulla tuoda edelleen itselleen tarpeetonta, puhdasta ja ehjää vaate- ja kodintavaraa, suljetuissa muovipusseissa. Tavarat lähtevät varaston kautta sosiaalityöntekijä Kaisa Nybergille, joka jakaa ne parhaaksi katsomallaan tavalla eteenpäin tarvitseville. Asumme aivan Jumbon vieressä, joten lahjoitusten jättö sujuu varsin kivuttomasti vaikka jääkaapin täydennyksen yhteydessä.

Viikonloppuna lahjoitusta tuli taas äitiyspakkauslaatikollinen, kauniisti silitettynä ja viikattuna. Tulevalla viikolla kurvaamme ainakin kahden Helsingin postinumeron alueella noukkimassa lahjoituksia - tämä Tuusiksen ystävällisenä diesel-lahjoituksena keräyksen hyväksi. Nyt kaappeja penkomaan, naiset!

4 kommenttia:

Jasupo kirjoitti...

Hyvä muistutus. Minä kaivoin varastosta jätesäkillisen ylimääräistä. Ne on puhtaina sinne viety ja varasto on lämmin. Silti niissä on vähän varaston hajua. Käytetyt vaatteet toki pesen uudelleen, mutta mitä kannattaisi tehdä käyttämättömille. Jotenkin tuntuisi mukavammalta antaa uusi vaate niin, että siinä on laput kiinni, mutta se hienoinen varaston haju kiusaa.

Anonyymi kirjoitti...

Moi
Missäpäin Helsinkiä käytte noukkimassa tavaroita?
Sari

-J- kirjoitti...

Jasupo: vanhalla kunnon etikkakonstilla lähtee ummehtunut haju. Vaatteet etikkaveteen likoamaan tunniksi-pariksi, ja päälle normipesu. Tämä tietysti tarkoittaa, että vaatteet eivät enää ole laput kii -uusia, mutta pakkohan uudet releet on kuitenkin pestä ennen käyttöönottoa, väri- ja muiden käsittelyainejäämien vuoksi. Jos ei tuulettamalla lähde, niin tekisin näin.

Sari: kurvaamme ainakin Munkkiniemessä, Pohjois-Haagassa ja mahdollisesti Maunulassa. Käyn myös itse perjantaina Itä-Helsingissä päin, tosin julkisilla, mutta mukaani mahtuu pussi tai pari.

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

Niin, ja mä ajelen mielelläni varsinkin jos lähistöllä on joku lastenvaateliike samalla ;) tai kahvit jollain puolitutulla!