tiistai 29. syyskuuta 2009

Sukkia lährin hakemaan...


...ja sukkia myös ostin! Onneksi on hyviä ystäviä, jotka inhoavat tummansinistä. Tuusis kelpuutti H&M:n sukkapaketeista kaikki ällöt ruskeat ja vihertävät ja säästi meille sinisävyiset. Tähti-, raita- ja pallosukkaa lisäksi Lindexiltä. Sukkakori alkaa sinertää, viimeiseltäkin, entisen rusehtamisen ja oranssihtamisen sijaan.

10 kommenttia:

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

noi punaiset valkoisin palloin on mustakin kivat, kaikki muut YÖK! (no kyl ne Jonelle sit teiltä silti tulee kelpaamaan!) =)

Katja kirjoitti...

Hyvä :) Mä en pystynyt samaan. Mua inhottaa ne sukkapaketit kun aina niissä on semmosia värejä joita ei itse tarvii. Pitäis varmaan perustaa joku sukkaosuuskunta joka ostais kimpassa ja jakais ne mieltymysten mukaan.

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

mä voin osallistua sellaiseen sukkaosuuskuntaan ;)

-J- kirjoitti...

Katja: niin säähän se ostit niitä ulko- ja kaikkien muidenkin vaatteiden muotoisia sukkia sillon yks päivä? :D Tää kahden naisen sukkaosuuskunta on toiminut aiemminkin, Tuusiksen varsinainen ostoskaveri tänään ihasteli saumatonta toimintaa kanssa, kun molemmat valkkasi sukista ja hanskoista omia värejään, eikä yhdetkään menneet päällekkäin :D

Tuusis: saat meiltä hei kaikki edelliset riemunkirjavat sukat, jotka kippasin korista pois :) Ei ainuttakaan sinistä! :D

Mia kirjoitti...

Hyvä jako! ;)
Meillä ei Tuusiksen kanssa toimiskaan kun haluttais samat sukat. :D

Ida-Antonia kirjoitti...

Hieno värisuora :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Minäkin voin osallistua sukkaosuuskuntaan. Mutta minäkin haluan ne ruskeat, oranssit ja vihreät sukat..;)

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

se on totta, me Mian kanssa tykätään liian samoista ;) Onneksi mulla on tollainen pöpipää -J- joka tykkää jostain YÖK sinisestä =D

poikien äiti kirjoitti...

mulle kelpais sit kans ne siniset ja mustat :o) ei oo kuin yhdet tummansiniset sukat kummallakin pojalla ja tummansinisä paitoja on vaikka miten paljon! aina pitää (jos muistaa ;o) täsmätä johonkin ruokatahran väriin tmv.

-J- kirjoitti...

Noniin, meillähän alkaa olla isompikin sukkaosuuskunta kasassa. Seuraava salainen ystävä voikin olla "salainen sukkaystävä", jossa osallistujat eivät kerrokaan lasten ikää ja sukupuolta, vaan sukan koon ja värivaihtoehdon oranssi/rusk/vihr tai sin/musta :)