keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Hemtexin percale sentään!


Rakkain Koirakin viihtyy näin pehmoisissa peitoissa.


Nauran otsikolle itsekseni. Ilmeisesti viime yönä tuli nukkuttua aavistuksen liian vähän.

Kävin äsken työasioissa Malmilla. Kävelin vahingossa Lindexin ohi (vain yhdet velourit itselle, loput Tuusikselle!) ja sitten menin vahingossa rullaportaat yläkertaan. Miksei kukaan kertonut minulle (vahingossa tai tahallaan) että Hemtexillä on outlet Malmilla? Syväjärkytyin, kun löysin vuoden takaisen lempiostokseni, Hemtexin puuvillapercale-tuplapussilakanat, 25 eurolla. Ihanan valkoiset, unelmanpehmeät lakanat murto-osalla alkuperäisestä hinnasta. Ostan Hemtexiltä harvoin muuta, mutta olen kytistellyt lakanatarjouksia huomattuani, että ainakin nämä kyseiset täkit olivat (aavistuksen tyyriin) hintansa väärti. Voinkin poistaa nyt kaikki muut lakanat käytöstä, nämä kahdet valkoiset unelmat riittävät hyvin. Lisäksi löysin euron korista suloisia, ruusuisia ruokailualustoja ja saman kuosin kaitaliinan. Jos vaikka pyhä-alustoiksi, arjeksi tilasin pilkullista kerniä suojaamaan tuoretta, valkeaa maalipintaa - mutta se onkin jo toinen juttu se.


3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihania ihania!! :) Voi kun mäkin haluisin valkosen keittiöpöydän ja tuolit..nyyh! Meillä on tollanen kirsikanvärinen kansi ja tuolin istuin osa..sitte jalat vihreet..yäääääääk..jos sais ees noi vihreet joku maalattua valkosiksi niin olisin ikionnellinen. Tota pilkullista vahaliinaa olen minäkin haaveillut!!

-J- kirjoitti...

Pieni Lintu, meillä vain tuo pöytä on valkoinen, pöydän ympärillä olevat tuolit eriparisia vanhoja koivutuoleja, harmaita, ja valkoisia, ja uusimpana liinavaatekaapin kanssa samalla vaalealla aqualla vetäisty :) Näistä kuvaa jahka joutaa. Se pilkullinen kerni oli minusta ihan kohtuuhintaista, kahden metrin liina kustansi minulle sen 20 euroa, ja tosiaan miellytti se beige-valkea pilkku silmää.

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

Niin mut mie ostan siulle veloureja kunhan mie ehrin!

Mä niin inhoan kun sulta tarttuu toi mie mulle! mä asuin 12v Savonlinnassa enkä ikinä puhunut MIE, nyt mie en voi enää olla siun kaa kun miust tulee tällanen! Joo, nähdään 2h päästä taas...