maanantai 7. syyskuuta 2009

Tehokkaampaa kuin Tamiflu

Antaa apteekkien hyllyjen tyhjentyä Tamiflusta ja tavallisemmistakin flunssalääkkeistä; shoppailulla on tänä iltana suoritetun empiirisen, syväluotaavan tutkimuksen perusteella huomattavasti nopeampi ja pitkäkestoisempi parantava vaikutus. Parantava ostosreissu suoritettiin puolistrukturoidusti Tuusiksen ja Mian vanavedessä.

Ensimmäinen kuuri otettiin Marimekolla; ihanainen pallopaita tenavalle ensi kesäksi, alekorista. Tämän kesän suosikkipaidaksi nousi meillä viime kesäinen alelöytö eli sama paita keltaisena, nyt löytyi uusi väri ja muutamaa numeroa suurempi koko.


Lisää lääkettä löytyi K-Kengän alehyllyjen muinaisjäämistöistä; silläkin uhalla, että olen ensi kesänä yhtä out näissä nahkatöppösissä kuin olisin salihousuissa ja vyölaukussa, ostin seitsemänkympin nahkaiset Vagabondit yhdeksällätoista eurolla.Ostoskunto parani kohisten reissun edetessä. Muiden haaliessa lastenvaatetta minä kolusin äiti-ihmisten hyllyjä. Viimeinen ihanuus, joita en voinut jättää kauppaan, olivat farkku-look leggarit. Alen jälkeen 12,95. Pakko ehkä mennä hakemaan toiset, niin ovat ihanaiset.Tuskin tämän lääkinnän päälle enää Finrexiniä kaipaa, etenkin kun leipälaatikkoon tuli potilaalle evääksi sitä parempaa Reissumiestä eli Fazerin punaista. Myös uutta Fasun omenacrispiä sain Mian kaupanpäällislevystä varastaa. Olipa p-a-h-a-a. Tämä on oikeasti nyt joku kuolemantauti, kun ihan-mikä-tahansa suklaakaan ei meinaa maistua.

Muoks. Oooo, miten hienosti vahingossa melkein-syvätty kuva farkkuleggareista! Makkarimmehan alkaa olla kuvausmestana ihan paremmankin studion veroinen :D

6 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Oliks tää se tyyppi joka kehottaa muita vähentämään shoppailulääkitystään?;) Ennemmeinkin kehoitan sinua LISÄÄMÄÄN omaasi=)))

Ihana pallopaita.

-J- kirjoitti...

Joo tää oli se sama tyyppi :D. Nyt alkaa valjeta miksi olin männävuonna niin hitsin paljon kipeänä; liian vähän shoppailua! Nyt flunssakauden alkuun otetaan vahinko kerralla takaisin :D

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noin ihanan väriset farkkuleggarit? vietin nimittäin lauantai-päivän etsien itselleni ruskeita farkkuleggareita, tuloksetta...

-J- kirjoitti...

Leggarit on itse asiassa jonkin sortin siniset. Miten se tuo kuva vääristääkin, ilman salamaa tiätty kun iltasella napppaa niin muuttuu värisävyt. Nämä löytyivät ihan Lindexiltä, mutta ruskeita en bongannut :)

Aamunkukka kirjoitti...

Mä luulen,että nimenomaan se seura on se, joka parantaa;-) sulla on selvästi shoppailuissa hyvä sääntö,
vähän, mutta hyvää! Hienoja ostoksia olet tehnyt & tosi kivasti taas kaikki kuvattu!!

-J- kirjoitti...

Aamunkukka: sopivasti yritän ostaa, ettei nyt ainakaan laput kiinni jää kaappiin käyttämättä. Eipä sitä ehdi määräänsä enempää käyttää kuitenkaan, ei äiree eikä tenava :)