perjantai 23. lokakuuta 2009

70-luvulta, hyvää iltaa

Ninnu 70-luvulta, päivää -blogista pisti pystyyn haasteen otsikolla "sinä ja 70-luku".


Oh I wish! Olen syntynyt vahvasti 80-luvulla. Kuvassa on veljeni MIELETTÖMÄSSÄ retrounelmassa jossakin 70-luvun puolivälin jälkeen, mummon tiukassa rutistuksessa. Itsehän olin tuossa vaiheessa vasta jonkin sortin toive, joka toteutui vasta vuosia myöhemmin. Kuva on epätarkka, kuvasin sen hätäpäissäni albumista, mutta joka tapauksessa veljeni näyttää häkellyttävästi samalta kuin tenavani suunnilleen saman ikäisenä. En ollut pitkään aikaan nähnyt veljeni vauvakuvia, harmi että ovat äitini luona tähän hätään kuva-arkistot, olisin mieluusti silmäillyt lisääkin.

Koska kasari on niin kerrassaan kauhistuttavaa kamaa, aion huomenna ilahduttaa teitä henkilökohtaisella 80-lukulaisella vaatepostauksellani; haasteen vierestä, eikä ihan vähääkään, mutta mitä näistä :D

p.s. Tämä äiree käy ulkona selvästi waaaaay too harvoin. Eilisen Musetuksen ja Musetusta edeltäneen etkoilun jäljiltä olen viettänyt melkein koko päivän sängyssä tai sohvalla, kahvia juoden, suklaata ja särkylääkkeitä popsien. Ilmeisesti tähän lajiin täytyy harjoitella enemmän ;)

6 kommenttia:

n i n n u kirjoitti...

Lumiukko on ihana kuosi
ja pöydällä näyttäisi olevan sen ajan Arabiaa.

jarna kirjoitti...

Hip, mä ODOTAN kasaripläjäystä!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanaa täällä toinen kasarikersa odottaa innosta pinkeenä!!! :D Mitäs vuosimallia J mahtaa olla?? Minä oon -82. :) Jotain 70-tyylustä taitaa kyllä varmaan löytyä albumeista, pitääpäs plärätä huomenna jos muistan. Jarnan keltaseen haasteeseen vois kans tarttua jossain vaiheessa, on ollu motivaatio nollassa nyt viimepäivinä.

-J- kirjoitti...

Ninnu: joo Arabiaa ovat, osa taitaa olla tuostakin astiastosta nykyisellään meitin varastossa hellävaroin käärittynä...

Pieni Lintu: täytyy sensuroida TODELLA vahvasti, materiaali on lyhyen kuvien pläräilyn perusteella melkeinpä ruokotonta :D Olen myös vm. -82 - hyvää vuosikertaa, siis ;) Meillä on hirveän vähän mitään keltaista, joten en ole saanut aikaiseksi sitäkään vähää kuvata. Ilmeisesti huono itsetuntoni on estänyt minua hankkimasta keltaista väriä kotiin, vai miten se selitys nyt meni...

Reettamon kirjoitti...

jeah,hyvä idea hirveys kasaria kehiin siis!! Minäkin voisin tuolta kantilta innostua vastaavasta kun en oikein voi tuohon retroiloitteluun osallistua :/.

Ja joo huomasin minäkin viime ulkoilun jälkeen, että sitä pitää harjoitella jos haluaa etkoilla ja jatkoilla ja touhuta vielä siinä välissäkin jotain ja olla sitten vielä kaiken päälle elävien kirjoissa seuraavana päivänä.

Kivaa viikonloppu!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ai ihanaa, 82 on paras vuosikerta!!! :)