lauantai 24. lokakuuta 2009

Karmivaa kasaria
ja höysteenä hippunen alkuvuosien ysäriäkin. Ei heikkovatsaisille - näitä hirveyksiä ei ilman paperipussia kestä monikaan katsella! Erityistä tuskaa saan kuvien vyölaukuista ja toppavaatteista. Luojan kiitos lilan haalarin kanssa yhteensointuvat moniväriset toppa-Menokkaat jäivät kollaasin ulkopuolelle ;)

Haastan muutkin 80-luvun lapset kaivelemaan arkistojaan - edelleen Ninnun alkuperäistä 70-luvun haastetta rankasti mukaillen.

11 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Mahtavaa!!! x) Näyttää hyvin tutulta!!!! :D

Pieni Lintu kirjoitti...

..onkohan mulla muuten ollu toi sama lila toppahaalari, toi jossa vyö! :P Voi voi.. :D Mies just skannas mulle mun vauvakuvia, pitäs vaan saada se vielä laittaan ne mulle tikulle että saan ne tälle koneelle, mutta niillä on pojan kanssa joku peli tossa kesken *murrr*. Noita karseita kasarikuviakin pitäs joskus kattella. :)

jarna kirjoitti...

Huipuin on Mintti-vyölaukku!=DDD
Toivottavasti sulla on se tallessa;)Mikä olis tyylikkäämpi ja kätevämpi kesäasuste!

pikkuriikki kirjoitti...

10-20 vuotta ja se on in!

Reettamon kirjoitti...

Uuhlalaa, tuo vyölaukku kyllä vie voiton kaikesta!

Äitini (joka säästää lähes kaiken) kaiveli vähän aikaa sitten jotain kaappiaan ja eikös sen uumenista löytynyt hirvetä kasari-ysäri pikkureppuja ja vyölaukkuja joita sitten tarjosi minulle. En tiedä laittoiko jo menemään (toivottavasti), mutta täytyy käydä vähän katsomassa varmaan niitä ja napsaista joku kuvanenkin jos eivät loju jo spr:n lahjoituslaatikossa :D.

-J- kirjoitti...

Jarna, jos Mintti löytyy niin pistän välittömästi pikapostina teille päin XD

Reettamon: mäkin muistan niitä pikkureppuja! Toivottavasti omani on poltettu kotitalon takassa jo viime vuosituhannen puolella :D

Katja kirjoitti...

Jestas! Näitä ei halua muistella sitten tippaakaan. Hyvin tiivistetty ne kaikki karmeudet menokkaista vyölaukkuun :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Sitte ku olin yläasteella niin kaikilla oli sellaset pikkulaukut, olkalaukut joissa oli musta sellanen vaahtomuovinen aaltomainen se läppä. Se oli kyllä 90-luvun loppua jo..ja sitte jos ei ollu Levis 501 jalassa niin et kuulunu jengiin, yhtenä vuonna meillä oli kaikilla MicMacin reisitaskuhousut ja ruutupaidat. x) Niin ja maiharit!

Henna kirjoitti...

Voi ei! :D Samanlaisiin vaatteisiin on minutkin pienenä puettu! :D

Mia kirjoitti...

=D Ihan mahtavia. Minulla oli sellanen musta/pinkki toppahaalari vielä 17v!! Se oli katos vuosi 1992.

Aamunkukka kirjoitti...

Voi,nämähän ovat nostalgisia jos mikä;-) Mun pikkusiskoni on syntynyt 80-luvulla ja juuri tämännäköistähän se vaatemuoti silloin oli!