lauantai 10. lokakuuta 2009

Ennen ja jälkeen

Olohuone on babypinkitetty! Tenavan synttäreillä muutaman vieraan kanssa vitsailtiin, että yläkuvan turkoosit säilytyslaatikot voisi vaihtaa vaikka vaaleanpunaisiin; sopisi tunnelmaan. Röhönaurut päälle, vitsi vitsi. Ajatus jäi kuitenkin takaraivoon, ja kun Tuusis halusi vaihtaa laatikot päittäin, suoritti olohuoneen seinä värinvaihdoksen. Istuvatkin paremmin Tuusiksen olkkariin kuin meille, nuo tummahkot turkoosit. Laatikot vetävät uskomattomat määrät tavaraa. Vaikka kuinka mietin, mitä sinne survoisin, jäi pari looraa vielä tyhjiksi. Niinno, ehkä huutisvaatteita, niitä jotka kummittelevat unissa ja valtaavat kolmasosan asunnon lattiapinta-alasta.

7 kommenttia:

Jasupo kirjoitti...

Näyttääpä näpsäkältä! Onko tuo Ikeasta? Entä minkä syvyinen tuo on ja täytyykö sitä kiinnittää seinään vai onko riittävän tukeva seisomaan vain omilla jaloilla? Tuo olisi hyvä ratkaisu meidän säläongelmaan. En ole aiemmin noista pitänyt, mutta tuo sinun versiosi on suloinen. Paikkaa meillä ei tuollaiselle ole, paitsi jos se on kohtuullisen kapea (mappien koosta päätellen n. 30 - 35 cm).

Reettamon kirjoitti...

Hempeää! Pastellista! Kiva!

Meillekin vois tulla vähän jotain vaaleanpunaista (oon ihan seonnut..)

Pieni Lintu kirjoitti...

Onpas ihan eri fiilis värin vaihdoksen jälkeen. :)

Jasupo kirjoitti...

Onnistuinkin löytämään kirjahyllyn Ikean sivuilta. Yleensä en löydä sieltä mitään. Ovatko nuo laatikkosi Dröna-laatikkoja? Ikean kuvasta kun ei saa oikein selvää.

-J- kirjoitti...

Jasupo: joo tuo on Expedit-hyllykkö, noita kolosia on 4x4 ja mittaa noin 150x150cm. Ei ole pultattu, ja hyvin pysyy, ei nitku, natku tai notku. Laatikot ovat sellaisia kankaisia, joissa on vahvikkeet, nelisen euroa kappale. Väreinä musta, valkoinen, turkoosi ja tämä vaaleanpunainen, mutta mallia en kyllä muista :)

Reettamon: seonnut taidan olla minäkin... tosin, jos nyt katsoo kotia vrt. että se oli musta vuosi sitten, niin kyllä tämä hempeily on kotoisemman ja kivemman näköistä :)

Jasupo kirjoitti...

Kiitos avustasi. Haen meille tuollaisen heti ensi viikolla, jos suinkin ehdin. Sen verran kivalta hyllysi vaaleanpunaisilla laatikoilla näyttää. Sitä paitsi keksin sille sopivan paikan. Vaikka meidän täystuhot sen kaataisivat, niin se ei kaatuisi heidän päälleen.

-J- kirjoitti...

Olepa hyvä, Jasupo. Minusta tuo nyt ei ulkonäöllisesti ole kivoin mahdollinen, mutta tosiaan tavaraa saa laatikoihin piiloon järkyttävät määrät, ja vain kivat voi jättää esiin. Siksi en ole jaksanut muuta haeskella. Meillä oli tuo ennen eteisessä, jossa se veti sisäänsä kaikki kengät ja asusteet sekä irtosälän.