keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Kuvat kansiin


ExtraFilm potki minua tietämättään osuvasti persuksille pitäisi-tehtävien suhteen; sähköpostiin pajahti 50% halvennus kuvakirjoista. Kuviahan ei olekaan setvimättä kuin melkein koko tenavan elinajalta, vaatimattomasti neljältä vuodelta... kiirettä pitää, sillä tarjous on voimassa vain 11.10. asti. Tästä äkkipäätään laskien kirjoja riittää näperreltäväksi yksi per päivä. Huh. Tarjouksella kirjoille jäi minusta kohtuullinen hinta, kun yhteen kirjaseen mahtuu kuitenkin kevyesti parisataa kuvaa. Arvelin, että teen jokaiselle vuodelle oman kirjasen, näin alkuun, ja jos aikaa jää, isovanhemmillekin omat. Onpahan sitten ainakin jotakin kirjoissa ja kansissa, vaikkei tietysti kirjaa selaillessa saa ihan samanlaisia fiiliksiä kuin ehtoja valokuvia hypistellessä. Onko muilla kokemuksia kuvakirjoista yleensä ja kyseisen lafkan kirjasista tarkemmin?

7 kommenttia:

virpi kirjoitti...

Kuvakirjoista on kyllä kokemusta mutta Ifolorin kautta tilatuista. Ainakin sieltä tuli ihan kelpuutettavaa jälkeä ja nopealla toimituksella (kun viime tingassa tilasin joululahjoiksi).

Vekarus kirjoitti...

Monesti on ollut hyvä aikomus, mutta se on aina vain jäänyt siksi eli aikomukseksi. Yritä sinä nyt saada homma hoidettua ja raportoi!

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Uusi lukija täällä :)
Mä yleensä tilaan extrafilmiltä kaikki kuvani, eikä niissä ole tähän mennessä ollut valitettavaa.
Yhden kuvakirjasenkin kerran tilasin ja ihan kaunishan siitä tuli. Mutta olen enemmän noiden aitojen valokuvien fiilistelijä niin toista kuvakirjaa en ole vielä ainakaan tilannut. Ehkä joskus taas..:)

-J- kirjoitti...

Maikkis: teretulemast! Puurran ensimmäistä kirjaa, vaikka pitäisi tehdä jotakin paljon tärkeämpää... ihania malleja tuolla ainakin on tarjolla!

Vekarus: tämän kun saISI tehtyä, niin olISI ainakin yksi pitäISI vähemmän listalla ;)

Virpi: minäkin meinasin yhden joululahjaksi, tosin nyt ei tarvita vielä kiireaikataulua :D

Reettamon kirjoitti...

Vouh, vihlaisi nyt minuakin vähän tämä sinun postaus. Meillä on kuvat aivan sekaisin jossain tietsikoiden uumenissa. Mies tosin teki niistä varmuuskopiot johonkin, mutta järjestelyä, järjestelyä vaatisi..

Eipä tullut omaan pieneen mieleen, että voisi saada ihan "kätevästi" netistä tilattua. Itsellä ajatus vaan josatin leikkaa-liimmaa-askartele systeemeistä (jotka jäävät vähän liian helposti suunnitteluasteelle). Lapsien käsissä eivät taida hienot härpäkealbumit muutenkaan kauan ehjänä pysyä.

Milla Lappalainen kirjoitti...

Marimoi, mäkin tehtailin ifolorin ohjelmalla lyhyehkön kirjasen, ihan ookoo siitä tuli muttei sen enempää. Hullu duunihan se on, mutta mä oon ehdottomasti sitä mieltä että sun kuvat ansaitsis ihan oikeet albumit. Hähää. Ei mutta oikeesti, sen verran hyvälaatusesta kuvamateriaalista on kyse kun sun kuvias miettii! :-)

San-na kirjoitti...

Sulle tunnustus ja haaste blogissani :)