keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Tuplatunnustus ja haaste

Sain tänään tunnustuksia stereona; ensiksi ehti Pieni Lintu, hyvänä kakkosena San-na Aaltopuiston hurjiksista. Tarkoittaako tämä nyt, että minun pitää kehittää tunnustusta seuranneeseen haasteeseen seitsemän paljastuksen sijaan neljätoista? :D

Tunnustuksen mukana tuli seuraavanlainen ohjeistus:

Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen

Kopioi kuva ja liitä blogiisi

Laita linkki keneltä sait tunnustuksen

Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä

Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


ah'at. En uskalla astua sängyn viereen aamulla tai illalla. Sängyn alla voi olla kommunisti tai jotakin pahempaa. Luonnollisesti en myöskään uskalla kumartua tarkistamaan, onko siellä ketään tai mitään, paitsi siivouspäivänä, koska oletan, että mörötkin pelkäävät imuria.
shtayim. Voisin elää pelkästään kunnon horiatikilla elämäni loppuun saakka kertaakaan nurkumatta. Ilahdutan salaatinleikkuutaidoillani myös kyläileviä kavereita, koska olen liian laiska opiskelemaan uusia ruokalajeja.
shalosh. Olen kirjoittanut pöytälaatikkoon niin kauan kuin suinkin muistan. "Pöytälaatikko" on tosin matkan varrella vaihtunut useammaksikin kenkälaatikoksi, joissa käsinraapusteltuja ruutuvihkoja säilön.
arba. Olen asunut kaksi vuotta Jenkeissä ja vuoden Israelissa, ja toivon voivani jossakin elämänvaiheessa vielä pyrähtää vuodeksi-kahdeksi jonkin sortin ulkomaankomennukselle.
h'amesh. Rakastan tohveleita, aamutossuja, tossukoita ja paksuja villasukkia. Ne löytyy kotosalla jalasta heinäkuun helteilläkin.
shesh. Niin tuskaisaa kun se välillä onkin, nautin opiskelusta suunnattomasti, ja näen itseni opiskelemassa työn ohella jotakin kiikkustuoli-ikään astikka.
sheva. Minulla on käsienpesu-fiksaatio. Huudan aikuisillekin vieraille ensimmäisenä ovesta tultaessa, että "se ja se, käsipesulle, heti!". Käsidesi on myös oma henkilökohtainen suosikkini; meillä on jo useamman vuoden tiivis suhde takana.

***

Tunnustus ja sen myötä seitsenhaaste jatkakoon matkaansa
Reettamonille,
Jutalle,
Lauralle,
Dibsukalle,
Millalle ja
Viivulle.
Vain kuudelle siksi, kun näkyi vallatonna jo kiertävän siellä täällä ja vähän tuollakin.

Ei kommentteja: