lauantai 24. lokakuuta 2009

Valoa pimeyteen


En malttanut olla bloggaamatta valoista heti kun sain ne parvekkeen laitaan kiinni; valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa! Olen läpeensä jouluihminen, ja vaikka näitä nyt ei voi vielä jouluvaloiksi kutsuakaan, on siinä vaiheessa kun valot ilkeää näytille pistää samalla lupa aloittaa lähtölaskenta jouluun. Ihanaa!Vaan jospa hoitaisimme lähestyvän Halloweenin ensin alta pois. Koversimme tenavan kanssa iltapuhteina jättikurpitsasta jack-o'-lanternin parvekkeelle valosarjan seuraksi. Jack-paralla oli ensin kolme hammasta, mutta alahammas katosi kaiverruksen tiimellyksessä jonnekin.

Nyt meillä on useampi kilo kurpitsan sisuksia keittiössä odottamassa, että kodinhengetär loihtii niistä jotakin maukasta. Ruokalistalla on ainakin periamerikkalaista pumpkin pie:ta parina seuraavana päivänä, kondensoituine maitoineen kaikkineen, mutta enköhän jotakin kurpitsaista pääruokaakin keksi. Kurpitsaherkuista lisää tuonnempana.

Tunnelmallista viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

lahtiska kirjoitti...

Hei! Itse ajattelin kokeilla joskus tätä reseptiä:

http://www.olivialehti.fi/Ruoka/Ruokablogi/tabid/229/Default.aspx?CategoryId=362&PostId=294

San-na kirjoitti...

Wau, hieno kurpitsalyhty!
Mäkin just mietin, että saanko virallisen hörhön maineen, jos laitan valot takapihan pensaikkoon jo nyt...?

Sokrutin kirjoitti...

Mekin viritettiin valoja tällä viikolla. Mikä järki siinä on että valot täytyy talven tultua vasta laittaa vaikka pimeä on kuin Esterin p*rseessä. Kröhöm. Eipähän jäädy näpit kun nyt virittää. Kiinnittämistä kuitenkin oli havuköynnöstenkin kanssa :)
Antakee ihmiset valojen palaa!! ;)

-J- kirjoitti...

lahtiska: oi, keitto kuulostaa ihanalta! Minä taiteilin MIELETÖNTÄ (vaikka itse sanonkin) kurpitsarisottoa, joka karkasi lautasille ja sieltä suihin ennen kuin ehdin kuvata, hyvä että ehdin itse edes maistaa :D Taidan ostaa kyllä toisenkin kurpitsan, risotto oli todellakin vaivan väärtti ja osasta voisi sitten surauttaa tuon keiton.

Henna kirjoitti...

Hieno lyhty! :)

-Anni- kirjoitti...

Asian vierestä oisin kysynyt seuraavaa: Löysin jonkun muun blogista, kun olit kommentoinut että tilaat "pallokankaat" aina jenkeistä. Mulla
ois tarve saada pallollista vahakangasta ja en oo valmis maksamaan siitä 30 €/m, niin voisitko vinkata jonkun käyttämäsi nettikaupan, kiitos!

-J- kirjoitti...

-Anni-: pallokankaat tosiaan ostan Jenkeistä, löydettyäni alunperin eBayn kautta yhden myyjän, jolla on mainio valikoima todella hyvälaatuisia kankaita. Sen sijaan beige-valkopilkullinen kangas ja saman sortin vahakangas on tilattu täältä http://www.jotex.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryId=&productId=228586 ja kuten näkyy, hinta on edullinen :)

-Anni- kirjoitti...

Kiittää ja kumartaa, tilaus tehty :)