torstai 1. lokakuuta 2009

Ylläri ylläri; pilkkuja!

Yläkuvan pilkuista on kuluneen kuun aikana syntynyt meille verhoja ja tyynynpäällisiä. Kesällä yritin etsiä pilkkukankaita kotomaisista nettiputiikeista, mutta tuskastuin, kun kaikki kivat värit olivat aina loppuunmyytyjä tai hinta opiskelijan kukkaron ulottumattomissa. Värisuoran lime-, puna- ja turkoosipilkulliset kankaat löytyivät lopulta postikuluineenkin varsin kohtuulliseen hintaan Ameriikan ihmemaasta - ja ihan perinteisesti eBayn kautta. Ihana beigepilkullinen kangas oli kanssablogistin ystävällinen, vähän kotimaisempi vinkki, jota onkin ikkunassa, sohvalla ja kangaskaapissa yhteensä vaivaiset kymmenen metriä!

Tenavan verhot jaksavat reilun viikon ikkunassa roikkumisen jälkeen edelleen ihastuttaa ja piristää. Että osuikin sävy just eikä melkein. Nyt kun vielä mätsäisi kaikki lattialla alvariinsa lojuvat rojut, legot, pikkuautot sun muut sätökset samaan sävyyn...

7 kommenttia:

poikien äiti kirjoitti...

ihanat!

Aamunkukka kirjoitti...

Tulipa hienot verhot! Sopivat todella hienosti seinän väriin. Minkäväriset teidän muut tekstiilit ovat (matto,päiväpeitto,tyynyt jne)? Mullakin sormet syyhyäisi päästä sisustamaan..
Ihastuttava pilkku-bloggaus;-)

Henna kirjoitti...

Ihania kankaita! Tuo turkoosi ei niin iske, mutta nuo muut... Kyllä kiitos meillekin! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ounou..ihania ihania!!!!!! :D Ja kiva ku sait tuota beigeäkin! :)

Vähänkö ihania..pitäs itekki tutustua tuohon ulkomailta tilaamiseen!

anana kirjoitti...

Huisia kankaita!
Miksi minulle ei ole tuossa asiassa tullut Ebay mileen :o
Kiitos vinkistä :)

-J- kirjoitti...

Aamunkukka: arvelin esitteleväni tenavan huoneen heti kun saan sen hyllykkömyllerryksen jäljiltä siistiksi :D

Henna: turkoosi taas on mun oma henkilökohtainen suosikki ;)

Pieni Lintu: joo, kangasta, ja sitä kerniä nyt myös :D Voiko pilkkuja olla liikaa? :D

Anana: ei mullekaan tullut, mutta onneksi viimeisenä epätoivon hetkenä kokeilin sitäkin. Kangaskaupan täti lähetti muuten vihreästä kankaasta mallitilkun. Jenkeistä. Sitä voi hyvällä syyllä sanoa asiakaspalveluksi :)

Reettamon kirjoitti...

Ihania pilkkuja täällä ja paljon muutakin. Kadehdittavan hyviä kuvia myös.

Hassu sattuma kyllä. Kiva kun liityit. Tuusisksen kommenttiboxin kautta kurkkasin blogiisi ja juutuin jo vähän lukemaan. Pitää joskus ajan kanssa katsella noita sinun vanhempiakin postauksia. Kivasti kirjoitat.