perjantai 27. marraskuuta 2009

Opuksia

Mitä kannattaa tehdä silloin, kun koulu-ja työhommia on niin paljon, ettei oikeasti ehtisi nukkua kuukauteen silmäystäkään ja siltikin saisi kirjottaa molemmilla käsillä yhtä aikaa, että ehtisi palauttaa kaiken deadlineien rajoissa? No tietenkin etsiä käsiinsä vino pino ihania sisustuskirjoja! Olipa onni onnettomuudessa, että olen tullut innostuneeksi sellaisesta tieteenhaarasta, joka on kotomaassa vielä aavistuksen retuperällä - joudun nimittäin käymään kirjojenhakureissulla Amazonilla aika-ajoin. Tunnustan, .co.uk:lla, en siellä aidolla Amazonilla. Joka tapauksessa, kun olin viime ostosreissulla ensin täyttänyt ostoskoria opintoihin liittyvällä kirjallisuudella melkein parinsadan euron edestä, ekAsyin jonkun linkin kautta Atlanta Bartlettin "At Home with White" -kirjan pariin. Koriin päätyivät tämän lisäksi myös Bartlettin kompaktikokoinen tuotos "the Relaxed Home" sekä Melanie Molesworthin "Junkstyle". Kaikille varmasti tuttuja kirjoja, en vain ole tullut koskaan kunnolla selailleeksi. Käytettyjen kirjojen hinnaksi jäi muutama punta per opus, joten kirjaostoksistani aiheutunut jonkinasteinen konkurssi ei missään nimessä ollut näiden sisustuskirjojen syytä.

Lähikirjastosta nappasin tenavan kirjanhakureissulla matkaan myös"Löytöjen koti - Aarteita ullakolta ja kirppikseltä" -nimisen opuksen, sekä eiliseltä ruokakaupparetkeltä Jeanne d'Arc Livingin joulunumeron. Saattaa olla, etten ehdi edes lehteillä näitä opuksia ennen joulunaikaa, mutta viimeistään joulujen välipäivinä linnoittaudun sitten pinon ja pyjamapöksyjen kanssa sohvankulmaan.

4 kommenttia:

Aamunkukka kirjoitti...

Ihanaa, juuri noin;-) mulla on samat jouluhaaveet ja lehtipino mukavassa kasvussa joulunpyhiä odottamassa.
Ihana, säkin nappasit Jeannen lehden-siis missä ruokakaupassa niitä muka myydään?! Mä olen varman sitten täysin sokea, mähän raahasin omani Tampreelta sisustuskaupasta=D!!

Kun ehdit, niin bloggaisitko vähän enemmän noista uusista kirjoistasi, mua ainakin kiinnostaa, näes en ole itse päässyt niitä tutkimaan;-)

Hurjasti tsemppiä niin työ-kuin opintosaralle!

-J- kirjoitti...

Aamunkukka, meidän lähikauppa on Jumbo - että ihan siitä maitotölkkiä hakiessa voi tehdä metrin kääntöliikkeen Country White:en ;) Ei ole vielä Prisman hyllylle jaandarcit ilmaantuneet! :D

Minäpä voin tehdä vähän kirja-arviota kuvien kera sitten joululomasella. Sitähän opiskelijallakaan ei varsinaisesti ole, mutta aion pari päivää leikkiä, että on :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasta blogista, mielenkiintoisista jutuista ja kauniista kuvista! Olet kyllä vaan ahkera, harva jaksaisi tuollaista opiskelu- ja työntekotahtia. Noista töistä kun on ollut täällä puhetta, niin en malta olla kysymättä, minkälaisiin yrityksiin ja minkälaisiin tehtäviin pääsee sellaisella taustalla kuin sinulla on?

-J- kirjoitti...

Anonyymi: kun en ole taustastanikaan ihan hirveän tarkasti jutustellut, niin en jutustele töistänikään sen tarkemmin. Opiskelen kahdessa oppilaitoksessa, kesän korvilla toivottavasti pääsen kolmanteen, ja hain tällä erää töitä, joista koen olevan hyötyä opintojani ajatellen; ja toisinpäin. Työtehtävistä toinen on eräässä isossa liitossa, toinen kovassa kotimaisessa yhtiössä, ja molemmilla on tekemistä markkinoinnin ja markkinointiviestinnän kanssa.

Kiitos Sinulle kiitoksista! Yritän ehtiä päivittelemään blogia, ja etenkin näpertämään niitä kotona pitäisi-jonossa olevia hommia. Useampi huonekalu odottaa entistämistään... ommeltavaa on pinotolkulla... pitäisi, jos ehtisi ;)