maanantai 23. marraskuuta 2009

Tontun tehtävissäOlen ostanut muutaman joululahjan varastoon jo hyvissä ajoin, mutta nyt ehdin viimein iltapäivän suvantopaikassa piipahtamaan jouluisissa ajatuksissa tulevan työpaikan naapurissa sijaitsevaan Ombrellinoon - ihan "vain katselemaan". Mukaan tarttuivat Djecon ihanat lentokoneaiheiset origamipaperit: meidän kodin ilmatilassa lentää näitä taatusti jos jonkinlaisessa muodostelmassa joulupyhien ajan.


Tenavan pieni, mutta tärkeä toive: huuliharppu! Tutkimattomia ovat nelivuotiaan aivoitukset...


Lisäksi pakkaan tenavan paketteihin nämä DVD:t: Albert Barillén Olipa Kerran Löytöretket -boksin sekä Disneyn tuoreen klassikon, Bolt-leffan. Boltin kohdalla tenava on selvästi Prisman mainoksen uhri, mutta menköön nyt, kun meille on kuitekin Klassikot tavattu hankkia jossain vaiheessa kuitenkin. Olipa Kerran -sarjasta meillä muutama boksi jo onkin, ja toisinaan tenava osaakin heittää vaikkapa ruokapöydässä hyödyllistä knoppitietoa esimerkiksi soluista, sapesta ja Tsingis Khanista. Ei paha.


Tonttu osti Ombrellinosta itselleen pienen bambin magneetin muodossa. Jääkaapin ovi saa pääsääntöisesti pysyä puhtaan valkoisena, mutta eikai se satunnainen bambi siinä rumenna, etenkin kun napakan magneetin avulla saa esille tällaista nykytaidetta, jota kaikenlaisesta suttaamisesta ja piirrustelusta viehättynyt tenava taidepajastaan suoltaa riisin verran päivässä.


Äiti osti itselleen myös kalenterin uudelle vuodelle. Mikään muu ei vain olisi käynyt, sillä tässä yhdistyvät kaksi fanituksen aihetta, Paulo Coelhon mietelauseet ja Catalina Estradan kuvitus. Kyllä nyt kelpaa raapustaa ensi vuosi puoleen väliin täyteen tekemistä jo ennen kuin vuosi edes ehtii vaihtuakaan...

7 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Meilläkin toivotaan huuliharppua, Nuuskamuikkusen innoittamana. Yksi meillä meni jo rikki ;)

Aamunkukka kirjoitti...

Ja meillä on soiteltu (lue;rääkätty)huuliharppua jo vuoden päivät;-) suosittelen äidille niitä korvatulppia, ainakin pahimman innostuksen ajaksi;-) Ja meillä on muuten ehjänä se vielä, on näes ihan oikea metalliversio..

Ihastuttavia ostoksia! Ja teillä muuten asuu ilmiselvä taiteilija, kyllä tuollaisia maalauksia kannattaa esille laittaakin. Meidän 4v. on vasta nyt alkanut hahmotella selviä kuvioita paperille, lähinnä ihmisiä ja puolikkaita Dinoja;-). Tätä ennen paperit täyttyi vain erittäin vauhdikkaasta abstraktista taiteesta...

-J- kirjoitti...

Vauhtivekaroiden äiti: meilläkin varmaan olisi jo monesko kierrossa, mutta itsekäs äiti on aina "unohtanut" hankkia :D

Aamunkukka: meilläkin on ollut piirtely melkoista rävellystä, mutta nyt ihan viime viikkoina on taito kehittynyt ihan silmissä. Nuo sutut ovat muutaman kuukauden takaa, nyt pysytään jo värityksissä viivojen sisällä, leikkaillaan tosi tarkasti jne.

Nina kirjoitti...

Ole hyvä vaan.

Meilläkin on jossain noita Djecon settejä, voiskohan ne antaa uudestaan lahjaksi?

Sä olet aika pitkällä jouluvalmisteluissa, vähän kateellisena huomioin.

Tuosta Nuuskamuikkusesta ja huuliharpusta. Eikös Nuuskamuikkunen lähde aina talveksi Intiaan polttamaan dullaa ja soittamaan harppua? Vai onko se vaan mun mielikuvituksen tuotetta?

-J- kirjoitti...

Nina: tähän ne valmistelut sitten jäävätkin akuutin kiireen vuoksi; olen valmis pian lyömään vetoa, että 23. päivä juoksen aamusta iltaan kaupoilla kieli vyön alla ja pikkutuneilla kannan vielä kuusta tupaan...

Jollakin hämäräteillä sen Muukkusen on oltava, kun siitä niin vaitonaisia ollaan. Siltikin toivon, ettet koskaan Nina kirjoita lastenkirjaa :D ;)

Katja kirjoitti...

Olipa kerran elämää on meilläkin listoilla :)

kioto kirjoitti...

kiitos muistutuksesta noiden djecon origamien suhteen. pitääkin panna tilaukseen...