tiistai 3. marraskuuta 2009

Pieni punainen
Kannoin eilen meille hoitoon ystäväni pienen, herttaisesti kulahtaneen punaisen puukaapin, joka tulee seuraavien viikkojen aikana saamaan tyystin uuden ilmeen. Soitin perästä päin vielä ystävälleni, onko hän nyt ihan varma kaapin muodonmuutoksesta; kerran kun työt kaapin kanssa aloitan ja sen dikloorimetaanilla, metanolilla ja parafiinilla kuorrutan, ei paluutta suloiseen punaiseen enää ole. Kaappi on minusta suloinen näinkin, pieni väriläiskä pastellinvärisessä olkkarissamme odottamassa.


Ja punaisella linjalla jatketaan. Yllä olevat uudet, pilkulliset käsipyyhkeet arvon bloggausehdotuksen tai -toiveen jättäneiden kesken lisäarvonnassa viikon loppupuolella. Oman arpalipukkeesi maatuska-kirjatukien sekä pyyhkeiden puolesta ehdit vielä reilun vuorokauden ajan jättää tänne.

Osallistu samalla ihanaan arvontaan täällä, aikaa 8.11. asti!

5 kommenttia:

anana kirjoitti...

Ihanan punaisia kuvia, melkein joulufiiliksen heitti päälle ;)

Aamunkukka kirjoitti...

Niin tässäkö sitä sitten osallistutaan pilkkujen arvontaan?!
Tahdon tietysti kantaa korteni kekoon, tehdään mahtava pino sulle arvottavaksi!
Ihana kaappi. Jääkö se siis teille, vai onko vain "vuosihuollossa" hyvässä hoidossasi?

ps. jatka vaan bloggausta just tähän samaan malliin!!

-J- kirjoitti...

anana: no eikö, vaikka valkotasapaino kuvissa onkin muuten aika pewsiillään :D

Aamunkukka: laitoinkin sulle omaan logiin kommenttia - käy laittamassa tuonne arvontapostaukseen osallistuminen! :) Kaappi on valitettavasti ystäväni (eikä hän suostu siitä luopumaan, vaikka useamman kerran olen ruinannut :D), eli on meillä vain "vuosikymmen"huollossa :)

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä onnistuneita kuvia, näyttää paremmalta kuin luonnossa :D Ja kiitos vielä huoltajalle! Kunhan muistat palauttaa kaapin takasinkin ;)

J

Anonyymi kirjoitti...

Ihania pilkkusia!

-Jonna-