sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Jouluvalmisteluja, vol. 63400Joulu on periaatteessa paketissa, mutta kaikkea pientä kivaa on vielä jäljellä: piparitalon ja pipareiden leivontaa tenavan kanssa, kuusen koristelua, joulunalusreissu Tallinnaan... Koti on suhteellisen siivossa kuosissa, pieni tomutus ennen aattoa riittänee. Kaksitoista tuntia haudutettu lanttulaatikko on porkkanakavereineen pakkasessa, suuri osa aaton ja joulupäivän ruuista hankittuna. Oikeastaan piparisota piti järjestää jo eilen, mutta sen sijaan laskimme mäkeä, maleksimme ystävän nurkissa sotkemassa pikkuautoilla ja touhusimme kotosalla muuten. Vielähän tässä ehtii, etenkin kun on niin noheva pieni apukokki. Ulkoistan tänä vuonna piparien koristelun kokonaan tenavalle; tai kokonaan ja kokonaan, sanotaan vaikka, notta tenavan kärsivällisyyden sallimissa rajoissa.

3 kommenttia:

Mar3ngi kirjoitti...

Oi, miten kauniita kuvia :)

Reettamon kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustusta, en tiedä ehditkö jo saada tuon, mutta kai sitä ihminen voi kehuja ottaa tuplanakin vastaan :D.

Ihania keppejä ja vaahtiksia(?) purnukassa. Minä en voi noin laittella karkkeja esille, koska noloa kyllä tekee mieli syödä ne kaikki :D.

Mia kirjoitti...

Nuo kepit on ihania, minäkin niitä jo pari pakettia nappasin meidän Tokmannilta mukaan (juu se on se meidän Stokcmann ;D).
Joulukuuseen ollaan niitä poikien kanssa ripusteltu aina jouluksi ja sitten sieltä joulun jälkeen napsittu.