lauantai 19. joulukuuta 2009

Jouluvalmisteluja, vol. 6340
Eilinen päivä oli melkein hirvittävä. Olin töissä, juoksin virastoissa, toimitin erään blogistin puolesta joulupukin asioita, juoksin aamutakin ja ambulanssin perässä (eli siis Kappiksen aletakin ja Sikun ambulanssin), kipaisin äkkiä ruokakaupassa, ettemme ihan kuihdu ennen aattoa... Kotona jaksoin tehdä enää muutaman pienen asian pitkästä pitäisi-listasta. Sain viimein nakuteltua koukun eteisen pöydällä tähän asti vaikuttaneeseen vanhaan ikkunaan, jonka takaa loistavat jouluvalot, ja ripustettua sen eteisen seinälle. Sypressit ovat jo hetkisen koristaneet tässä miehekkeen alakoulussa väsäämässä työkalupakissa, joka löytyi navetan nurkasta, sai pintaansa huolimattoman valkoisen maalikerroksen ja uuden elämän kukkaruukkuna. Muutama lahja kääriytyi vanhoihin Turun Sanomiin.

Tänään meillä leivotaan, siivotaan, ulkoillaan (kahdenkymmenen asteen pakkasessa!) ja saunotaan. Kysyin tenavalta, haluaisiko mennä katsastamaan Joulupukkia kauppakeskukseen - pukki ehtii kuulemma kiireiltään sinne tänään. Tenava oli vähän empivällä mielellä, joten voi olla, että käymme vain kääntymässä jossakin lähistöllä ja toteamassa, että pukki on vielä toistaiseksi liian pelottava tapaus. Palaan myöhemmin ainakin jouluisin taatelimuffinssiohjein ja -kuvin.

Ihanaa viikonloppua ja joulunodotusta kaikille!

5 kommenttia:

dibsukka kirjoitti...

Kauniita paketteja:)

Onpas sinulla ollut hässäkkää!!

Ida-Antonia kirjoitti...

Kauniita paketteja ja ihana tuo ikkuna!
Meillä lähdetään kanssa pakkasta uhmaten kohta kävellen kauppaan ja sitten alkaakin joulukarkkitalkoot kun kummityttö liittyy meidän seuraan.

Ihanaa viikonloppua myös teille!

Reettamon kirjoitti...

Ihanalta näyttää. Minä en ole jaksanut tehdä melkein mitään jouluvalmisteluja. Kaikki on niin levällään.

Hauska jouvaloikkun :).

Mukavaa (ja kiireetöntä) viikonloppua!

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivoja paketteja! Minä pakkasin kanssa yhtenä Jouluna lahjat vanhoihin sanomalehtiin, kirjastosta sain venäläisiä lehtiä.. Niitä sitten tavattiin joulun pyhinä lahjojen avaamisen jälkeenkin :)

tyttötiimi kirjoitti...

Tyylikkäät paketit. Onko nuo lehdetkin sieltä navetasta? Piti melkein kääntää näyttö, että näki tavata oikeanpuolimmaista käärettä.

Viitaten edelliseen postaukseen; maksalaatikko joulupöydässä on todella tunteita kiihottava puheenaihe.Samoin makaronilaatikko samassa paikassa...kannattaa postata ruokavalioista.