keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Pitkä listaTenava kirjoitutti minulla toivelistansa Joulupukille. Lista oli selvästi pidentynyt taannoin tenavan lausumasta alkuperäisversiosta. Listan alku ei tuota minkään sortin yllätyksiä: toiveissa on punainen auto, musta auto, turkoosi auto... Sen sijaan olin yllättynyt siitä, että Tomi Traktori -hahmot ovat listalla - luulin koko Tomin olevan jo ihan passée. Lista muuttuu mielenkiintoiseksi muutenkin, sillä tenava toivoo "nurmikkoa, jossa autot voi ajaa" ja "puita, joita oli metsässä, jossa oli nurmikkoa".

Tärkeä tarkennus tuli myös namutoiveeseen: tenava toivoi jotain hyvää karkkia, mutta lisäsi heti perään, että jos Joulupukilla on vain salmiakkia, niin sitten ei mitään.


Tyhmä äiti, kyselee lapsensa toiveita, eikä sitten kuitenkaan pysy niissä. Viime hetken joululahjana päädyin tällaiseen Mickin puiseen huoltoasemaan. Tenava on kysellyt tallia autoille, vaikkei se nyt listalle muistunutkaan. Toivottavasti tämä nyt pienelle miehelle kelpaa. Talli ja kuva tulivat täältä.

2 kommenttia:

Aamunkukka kirjoitti...

Onpas komea talli! Kerrothan sitten miten käytössä kestää;-).
Ja kiva idea kirjoittaa ylös ne toiveet. Meillä ei muuten edes ole kysytty, koska kysyessä esikoinen luultavasti haluaisi kaiken, Barbeista lähtien;-) Kaikki lahjat ovat kuitenkin tylsästi äidin ja isin valitsemia!

nim. "meillä on viikonloppuna katsottu maikkarin lastenohjelmia ja mainoksia siinä sivussa";-)

-J- kirjoitti...

Aamunkukka: voi myös olla, että meidän käytössä ei kestä, mutta se ei liene itse tuotteen vika ;)

Meillä ei ole kotona televisiota, ja tuossa kyläillessä tajusin taas, miksei sitä todellakaan tulekaan lähivuosina; tenava katsoi lastenohjelmia ja kirkui koko mainostauon ajan "wou, ton mä haluun, kato, wau, toi, hei ja toi kato" jne. En ymmärrä miten olen voinut kasvattaa tuollaisen lapsen - vai onko tämä joku vaihe? :D