tiistai 12. tammikuuta 2010

Pakkelit ja silotteet

Hipsu pisti taannoin haasteen kiertoon täällä:

"Haastan kaikki halukkaat blogaamaan omista käyttämistään kosmetiikkatuotteista kera kuvien."

Olen kovin urautunut kosmetiikan kuluttaja. Pakkeleihin, silotteisiin ja sotamaalauksiin saa upotettua uskomattomat määrät rahaa niin halutessaan. Itse en suostu enää testailemaan sitä sun tätä, vaan pysyttelen aika pitkälti niissä tuotteissa, jotka olen vuosien saatossa hyväksi havainnut (ja tuskailen sitten paniikissa, kun kosmetiikkajätti päättää hyllyttää juuri sen maailman parhaimman ripsarin).

Ensinnä äidiltäni periytynyt ominaisuus: yövoide on oltava Lancômen, muista ei puhettakaan. Tällä hetkellä käytössä on Primordiale Optimum Nuit, valmiina odottamassa Primordiale Nuit. Näitä hamstraillaan aina Hullareilta ja Sokoksen aleista. Meikin alle sen sijaan sujahtaa Lumenen Time Freeze, kiinteyttävä pikakaunistaja. Sopivan ohut ja kevyt minulle, kasvojen iho ei tämän tukevampaa rasvaa päiväsaikaan kaipaa. Kohentaa ihon kompleksia ihan jo itsessäänkin.

Suihkusuosikkina ikivanha Body Shopin kookos. Tämä on jo aika nostalginen, mutta hitsi, kun se tuoksuu aina vaan niin hyvälle. Ehdoton kuorintasuosikki on saman lafkan mango-kuorintavoide. Kuorii ihon ihanasti, tuoksuu ihanalle ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Seassa on jotakin öljyä, joten rasvata ei enää kuorinnan jälkeen tarvitse.

Hiustuotteista suosikkina tällä hetkelleä Redkenkin pehmentävä shampoo - minulla kun on melkoiset jouhet hiuksien tilalla. Valmiiseen kampaukseen on kiva suihkia Tigin Headrush-kiillesuihketta, ja jos oikein meinaa luonnonkihara käkertyä, saman puljun Control Freak auttaa.

Poistun ihmisten ilmoille harvoin ilman pätevää sotamaalausta. Olen hurjan tykästynyt Urban Decayn Deluxe Eyeshadow-luomiväriin, sillä siinä on mukava pakkaus ja peili sisäpuolella. Poskipunaa paikkaa Diorin Diorshadow Powder, ja huulikiilteenä muun muassa Shiseidon The Makeup. Toinen kuvan huulikiilto, Cargo, on Sephorasta, ja niitä saavat muun muassa jenkkiystäväni lähetellä aina säännöllisin väliajoin, niin olen tuotteeseen koukussa. Olen ilmeisen jumissa teinitasolla, sillä huulipunaa en osaa käyttää, vaan apoteekin Bepanthenia ja huulikiiltoja :D

Ripsiväreistä käytän nykyisin oikeastaan pelkästään L'Oréalin tuotteita. Minulla on luonnostaan törkypitkät hiukset, jotka muuntautuvat näillä vielä pidemmiksi. Meikkipussista löytyy sekä Panoramic Curl että Double Extension Beauty Tubes.

Näin talvella - ja muutenkin - olen jatkuvasti hölväämässä käsiäni. L'Occitanen karitevoide on yksi suosikeistani, samoin Body Shopin Almond Oil Hand Rescue Treatment ja saman putiikin Coconut Body Butter. Jalkoihin on iltaisin mukava hölvätä myös Body Shopin hamppu-jalkavoidetta. Hamppuvoiteet muodostavat mukavan "kalvon" ihon pintaan, eivätkä tunnu tahmaisilta. Ainoana miinuksena niissä aika omituinen "tuoksu".

Meikit säilyvät kivasti Friis & Companyn hopeanhohtoisessa meikkipussissa. Sotamaalaus kelpaa levittää ihanalla Diorin Holiday Collection -sivellinsarjalla, jotka järjestäytyvät omaan pussukkaansa. Tämä joululahja odottaa vielä korkkaustaan.

Heitän haasteen eteenpäin kaikille paklaajille!

2 kommenttia:

Aamunkukka kirjoitti...

Miten upeita kuvia sulla, ihankuin Stockan kosmetiikkaliitettä selaisi;-).

Kiitos vielä tuhannesti vinkeistäsi!
Käyn siis hamppua haistelemassa =D!

Hipsu kirjoitti...

Onpa mukavaa kun olet blogannut aiheesta :). Pitäisiköhän minunkin vielä blogata pakkelipuolesta ;).
The Body Shopissa on kaikkea ihanaa!
Tuotteiden käyttö jäi minulta jossain vaiheessa pois kun meidän kaupungista loppui Body Shop, joskin se tuli sitten takaisin ja välillä ostelen sieltä meikkejä.