sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Salaista postia!
Postin täti toi meille ilmoituksen isosta kirjeestä päivää-paria ennen joulua. Kun kirjettä menin sitten välipäivinä lähipostista hakemaan, ei sitä löytynyt sitten mistään. Postin tädit ja sedät jäivät breiviä etsimään, ja viimein kuluneella viikolla sain soiton, että nyt olisi yksi eksynyt lammas löytynyt. Ilmeisesti Itellan hyllytyssysteemi ei ole täysin pettämätön.

Mystinen kirje paljastuikin Salaisen Ystävämme paketisi! Salainen lähetti meille kaksi mustavalkoista tyynynpäällistä (ilmeisesti Salaisemme osasi hienosti ennakoida jokakeväisen kyllästymiseni väreihin ;)). Tyynynpäällisiä ei voi olla koskaan liikaa varastossa, niillä kun on niin helppoa ja halpaa uusia kodin ilmettä.

Kuoressa oli myös Gandhi-leffa ja tenavalle Ti-Ti Nalle -cd. Olemme siitä omituista sakkia, ettei meillä ole cd-soitinta, kun kaikki musiikki on ämpeekolmosina ja -nelosina, mutta emmeköhän keksi keinot kuunnella Ti-Tin lauluja. Lisäksi mukana oli mukavan keväisiä tuikkukynttilöitä.

Kiitokset Salaisellemme!

5 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Ihqu paketti :)
Onko teillä autossa cd soitinta?

ps. onko tällaista salaista ystäväjutskaa menossa nyt missään?

-J- kirjoitti...

Heh, meillä ei ole cd-soitinta EIKÄ autoa :D Tai siis on auto, muttei ajossa.

Salainen ystävä löytyy aina Lastenhuoneessa-blogista (lastenhuoneessa.blogspot.com). Nyt on tämä kierros päättymässä kuun loppuun, uusi alkaa varmaan taas kevään kuluessa :)

Anonyymi kirjoitti...

DVD- soitin? Siinähän voi kuunnella myös CD- levyjä. =)

-J- kirjoitti...

Anonyymi: niinkö? Tekniikka ei ole vahvimpia osaamisalueitani XD Rehellisesti sanottuna en pistäisi itse pahakseni, vaikka Ti-Ti Nallet jäisivät kuulematta (tai siis ei Ti-Tissä itsessään mitään, mutta se nainen...) mutta tenava voi olla eri mieltä ;)

On muuten meidän ensimmäinen lastenlevy sitten vauva-ajan unilaululevyjen jälkeen.

Mari kirjoitti...

Tietokoneellahan pystyy kanssa kuuntelemaan, jos vaan on levyasema, ja eiköhän kaikissa oo? :)