torstai 28. tammikuuta 2010

Teinix korux


Tiedetään, tiedetään; olen armottomasti muutaman vuoden myöhässä. Saanko anteeksi, jos tunnustan, että minulla ehti jo olla taannoin muutama Nomination-ranneke, joihin kyllästyin ja pistin kiertoon? Nyt italialainen ihanuus iski uudestaan, ja Joulupukkikin osasi tuoda matkamuistopalasen tuomisikseen. Teräksenvärinen setti sai kaverikseen kullatun rannekkeen, joka on niin ihquda, ettei se taida tarvita ainuttakaan palasta, vaan kelpaa ihan tuollaisenaan.

Ihailin aina pienenä äitini matkoiltaan keräämää rannekorua, jossa roikkui muistoja maailman joka kolkasta. Itse ajattelin soveltaa tätä lapsuusmuistoa ja kerätä rannekkeen täyteen paikkoja, joissa olen saanut piipahtaa. Rannekkeesta saavat kodin niin pyramidit, sillat, tornit kuin kaaretkin. Ehdoton suosikkipalaseni on kuitenkin uusi fleur-de-lis - kuvio, jota olen tapeteissakin kovasti kuumotellut.

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mun mielestä nää ei oo teinejä, oon niin monilla keski-ikäisilläkin nähnyt, että varmaan eka koru jota voi käyttää tyyliin vauvasta-vaariin. Jos nyt ehkä vähän enempi naisten juttu, mutta on ne miesten omat (paksummat) tosi kivoja.

Katri kirjoitti...

Täällä kanssa yx teini:) Mä tykkään omastani, on metallinvärinen, mutta koristeet ovat kultaa / kiviä. Mä kerään kirjaimii ja sydämii ♥. Ystäväni kerää kanssa noita matkakohteita ja kieltämättä aika upea ranneke. Ehkä mä sit seuravaan.

Hipsu kirjoitti...

Minulla ei ole vieläkään nominationia. Olen myös näitä myöhässä herääjiä. Monta kertaa olen katsellut tuota, mutta kauhistellut palasten hintaa. Hyvä idea pitää ranneketta sellaisenaan, eihän siihen tarvitse välttämättä kerätä mitään :). Itse ranneke taisi olla aika edullinen palasiin verrattuna.

-J- kirjoitti...

Mari: juu näkyy kyllä kaiken ikäisillä, työkaveri juuri osti ristiäislahjaksikin Nominationin :)

Katri: Stockan myyjä huomautti, että jatkossa pitää matkailla vain sellaisiin kohteisiin, josta on olemassa pala :D

Hipsu: eihän tuo teräksinen ranneke kustanna kuin muutaman euron - kullattu oli jo hitusen hintavampi. En halua edes laskea, mitä mokomalle tulee hintaa, jos sen kerää täyteen paloja... :-s

Rilla kirjoitti...

Tosi kiva blogi sulla! Toile de jouy on myös mun suosikkeja :D

Nomination löytyy multakin! Ja nähdäkseni joka toiselta kollegalta töissä :) Toinen keräilykorujuttu, mihin olen täysin hurahtanut, on pandora. Törkeän hintaisia ihanuuksia!

Minttu kirjoitti...

Ei löydy korua minulta,ei oikein toimi tossa pyllynpesussa nuo killuttimet. Ja en viihtis korurasiaankaan jemmata. Olkoon minun puolesta vielä kaupanhyllyissä.

Olen tuolla lueskellut hervottomia kommenttejasi,joten piti ihan tulla piipahtaa. Tulen toistekin =)

-J- kirjoitti...

Rilla: sunnuntaiaamun aamupalaksi nauttimastani Cosmosta juuri kauhistelin sellaisen Pandora-paloista kasatun kellon hintaa! Hui!

Minttu: kiva kun kävit, ja tervetuloa uudestaankin! :)

Aamunkukka kirjoitti...

Anteeksi myöhästyneet kommenttini;mutta arvaas kuka kävi tänään Nomination-kaupoilla;-)? Ja kuvasi innoittamana, ostin tuon kullanvärisen rannekkeen, kahdella kirjainpalalla, joista tarkoitukseni on kerätä viikarien nimet;-).

Mullahan on ollut myös tuo perusranneke, muutamalla kivipalalla(ja ne on oikeasti törkeän kalliita, 31eur/kpl). Nyt näyttävät kaverukset, rannekkeet kivalta vierekkäin.

Joo, en mäkään pidä näitä teinikoruina. Tietysti,jos ne kerää täyteen niitä bling-bling värikkäitä paloja,niin voi toki näyttää kaukaa pikkutytön koruilta;-). Mun mielestäni juuri ne muut vastaavat keräilysarjat;missä on niitä roikkuvia amuletteja, ovat OIKEASTI teinikoruja.
Nominationit ranteessa on pesty monet kakkapyllyt, eikä ne ole menoa haitanneet=D.

-J- kirjoitti...

Aamunkukka: mahtista! Kultainen ranneke on tosi kaunis jo keräilyvaiheessa, tosiaan minä pidän varmaan ilman paloja sen tykkänään. Kakkapyllyn pesun ja muutkin roiskeet kestää kyllä mainiosti, eikös se ole ruostumatonta terästä tuo materiaali kokonaisuudessaan?