tiistai 2. helmikuuta 2010

Salaista postia!

Salainen Ystävämme tiesi todennäköisesti jollakin astraalitasolla, että tämä päivä meni töissä aivan männikköön ja ilta kaipasi yhdessä keittiön pöydän ääressä istumista ja hyvän mielen puuhastelua. Paketista paljastui tenavan mieliksi melkoinen värilajitelma puuvärejä - joita ei voi olla liikaa - ja hauska tarrakirja, jonka tarroja liimailtiin tuntitolkulla oikeille paikoilleen. Lisäksi Salainen Ystävä oli sujauttanut pakettiin kaksi pientä, sopivasti iltasadun mittaista kirjasta, joten äskeinen iltasatu olikin otsikoltaan "Sisu Nalle rakentaa kaivon" (en huomannut tarkistaa, oliko se tosiaan kirjoitetttu noin ilman väliviivaa, mikä tietysti Kielipoliisin korvaan kovasti särähtää; sen sijaan ilahduin huomatessani, että Salainen Ystävämme on tukenut Unicefin työtä kummankin nallekirjasen osalta 15 sentillä).

Kiitos Salainen Ystävämme! Minulla on vain villi arvaus Salaisemme henkilöllisyydestä, joten jään mielenkiinnolla odottamaan Salaisten julkistamista.
6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ompas kiva salainen paketti ja selvästi mieluinen. ;)

Sokrutin kirjoitti...

Näyttää kivalta! Varmasti ollut lasten mieleen.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Mieletön ajatusten lukija tuo ystävä!
Pikkuherra näyttää olevan mielissään! Suloinen... <3

Hipsu kirjoitti...

Onpa ihana salainen ystävä!

Milla Lappalainen kirjoitti...

Musta on tullut sun blogin ehdoton seuraaja, vaikkei kommenttia joka kerralla herukaan. Sun kuvat on yhtä upeita kun kaikki ne jenkkiajoilta otetut... Koukku kävi bloggaamisen suhteen yllättävän nopeasti, nimimerkillä olen nilkkoja myöten jo toisen blogini pitämisessä :D Erittäin addiktoivaa puuhaa! Laitatko mulle facebookin meilissä tai jossain muussa yhtä salaisessa foorumissa sun postiosoitteen, olisi yksi kortti lähetettävänä? :-)

-J- kirjoitti...

Kiitos Milla, samat sanat sinne :D Kävin aiemmin päivällä kurkkaamassa toista blogiasi, namskis ja maiskis! Tuo oma reseptiosiokin pitäisi polkaista käyntiin pikimmiten. Heitän osoitteen FB:n boxiin, korttia uotellessa ;)