lauantai 13. maaliskuuta 2010

Seipäitä suihkuhuoneessa


Viime juhannuksena löysin eräänkin maatalon navetan ylisiltä useamman kuution ihania, aikaanähneitä heinäseipäitä. Nikkaroitsin hätäpäissäni siltä istumalta seipäistä sisustustikkaat, joille ei kuitenkaan löytynyt oikein sopivaa nurkkaa kotosalla. Siirsin tikkaat kokeeksi kylppäriin palvelemaan pyyhetelineen virkaa, ja hyvin tuntuvat toimivan. Juuri tuohon kulmaan kylpyhuonetta ei suihkuvesi pääse, vaikka reilumminkin roiskisi - siitäkin huolimatta, että remonttiryhmä rämä on tehnyt kylppärin lattian kallistukset päin prinkkalaa - joten näin käsittelemättäkin tikkaat ovat suhteellisen turvassa kylpijöiltä.

Kuvien pyyhkeet tarjosi muuten Ellos, huikeaan euron pakettihintaan. Ovat kestäneet pesussa hyvänä, joten takuulla hintansa väärtit kaupanpäälliset.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi vau, hieno idea, jota toivottavasti saa hyödyntää? Käsittelitkö nuo heinäseipäät jotenkin, kun eivät ole harmahtavat niin kuin yleensä? terveisin blogiasi säännöllisesti lukeva Aaken äiti

-J- kirjoitti...

Heippa Aaken äiti, kyllä seipäät ovat luonnossa vähän harmaammat kuin kuvassa, kylppärin valaistus tekee varmasti tepposiaan. Niitä ei ole käsitelty millään, mutta eivät myöskään ole ihan vanhimmasta päästä heinäseipäitä, ehkä siksi nuorekas väri ;) Ja ilman muuta, ei kun nikkaroimaan! Kuten näkyy, oman työni jälki on mitenkuten, mutta on siellä ainakin ehdat puutapit ja kaikki :)

Anna kirjoitti...

Ihanat, ihanat, ihanat!
Missä siulla noita seipäitä on piilossa ollut ;)
Mie haluan kanssa noita vanhoja seipähiä...tosin sen verran enemmän, että saisin niistä ihan aidan :)

-J- kirjoitti...

Anna, juhannuksenviettopaikassa, talonmiehenä kun oltiin niin oli aikaa koluta kaikki navetat ja varastot ihanuuksien toivossa :D

Anonyymi kirjoitti...

Tikkaita olin minäkin ajatellut suihkutilaan, ja ihana nähdä kun joku toinen on saman ajatuksen saanut jo valmiiksi. Ja näyttää hyvältä!

Pieni Lintu kirjoitti...

Upeet!!!

Mia kirjoitti...

Ihanuudet! Meille kanssa! ;) Nuo on kyllä tosiaan kätevät ja kauniit.

-J- kirjoitti...

Miukka: siitä vaan askartelemaan, käytössäkin ovat yllättävän kätsät.

Pieni Lintu: kiitos :)

Mia: ihmeen nopeesti tenavakin oppi viikkaamaan pyyhkeen aina käytön jälkeen, jos ei muuten niin puoliksi. Melkein ne tässä kuivuukin nopsemmin kuin koukuissa.

Turkoosi kirjoitti...

Ihanat, tykkään kovasti. Kyllä kelpais meillekin! :)

Ouss kirjoitti...

I-H-A-N-A-T !!
Mistä tuollaiset ihanuuet löytäis!
Apuva..MINÄKI TAHON! ;DD
(Vaikkei tuonne meijän vessaan oikein ehkä sovi.. )

Anna kirjoitti...

Blogistani löytyy sinulle tunnustus :)